viernes, 15 de febrero de 2008

Va, repetiu amb mi cent vegades: Canal 9 no manipula, només dissimula

El PSOE llevará al Constitucional la manipulación de Canal 9 (El País)

Va, per favor, quin jutge seriós va a considerar manipulació un tractament de la informació tan objectiu, tan raonat, i sobretot, tan veraç com aquest?

Punxeu
ací, i valoreu vosaltres mateixos

Ja l’heu vist, no? Què us deia? No es tracta d’un homenatge de canal 9 al codi deontològic en tota regla?


VK


PS1. Per cert, TaF ha decidit tirar el burro per la finestra (no, per ara no hem defenestrat cap component de l'equip) i demà, amb motiu del IV Encontre d'Escriptors de la Ribera, realitzarà la major cobertura mediàtica de la seua història. Hem enviat per tal d'infiltrar-se entre tant de lletraferit els nostres dos millors reporters (no en tenim més), esperem que estiguen ben atents a tot allò que es coga i acaben la jornada sans i estalvis.

Així que prometem (que bonic és planificar la feina dels altres!) per a l'edició dominical d'aquest blog tindre enllestides una crònica i una contrònica de tan important esdeveniment literarioriberenc.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

El PP ha heretat un instrument fabricat pel PSOE, expresament, per poder fer el que ara fan amb ell.
I el PSOE el va fer a consciència.

P.S. Jo treballava a Canal 9 abans d'emetre.

Soca dijo...

He vist el video i m'ha donat bossera.

Anónimo dijo...

La protagonista del vídeo sembla que estarà d'ací unes setmanes per la nostra comarca:
"La Semana Santa de Alzira adelanta los traslados para no coincidir con las Fallas. La periodista Manu Ríos pronunciaráel pregón el sábado 15 de marzo" (Las Provincias

Possiblement aprofite el pregó per deslegitimar la versió oficial de la passió i mort del Nostre Senyor, exculpe de la seua traició a Judes i acuse els socialistes d'haver bastit una conspiració per portar Crist a la creu i culpabilitzar el pobre Judes.