lunes, 25 de febrero de 2008

GRUP DE LECTORES I LECTORS






El grup de lectura és una activitat interessant fonamentada sobre el gust per la lectura i l’interés dels membres a compartir les seues impressions o, simplement, a escoltar el que n’opinen els altres. No vol dir això que tots els participants són “experts” o lectors habituals. Ni de lluny! Simplement són gent que troben en aquest grup allò que haurien de proporcionar els mitjans de comunicació audiovisual: una tertúlia per a contrastar i compartir opinions, en un ambient relaxat i amigable.
A l’Alcúdia, crec que ho hem comentat alguna vegada, funciona des de fa alguns mesos un d’aquests grups auspiciat pel Bloc Jaume I, en la seu del qual es celebren les sessions. Per ell han passat autors riberencs com V. Ortega, J. Lozano, U. Lozano i M. Baixauli, i tots ells han vingut a “explicar” i a “defensar” la seua obra davant una audiència "avesada", formada per un públic que fluctua al voltant de 15 personetes.
La propera sessió serà el pròxim dijous, 28 de febrer, a les 10 de la nit. En aquesta ocasió comentarem els pensaments i les reflexions recollides en el llibre Assaigs, de Montaigne. És clar que per a l’ocasió no comptarem amb l’amic Michel ja que ens va deixar allà pel mes de setembre del 1592. Tanmateix, hem tingut la sort que Vicent Alonso, poeta, assagista, professor universitari i traductor d’aquesta obra, haja acceptat la invitació de compartir una estona de tertúlia amb nosaltres.
Aquest post és, abans que cap altra cosa, una invitació perquè assistisques, tant si t’has llegit el llibre, com si n’has sentit parlar o no en tens NPI.
Així, doncs, vine. Queda poc de whisky i ens agradaria compartir amb tu les últimes gotetes. Que no en prens, de whisky? Perfecte! No saps com me n’alegre. Per agrair-t’ho, digues on vius i passaré amb el cotxe a recollir-te.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

I no hi ha pastetes? Sí, home, a fer paella no ens convidaràs, no.
L'home del fanal que queda a la dreta del carreró.

Anónimo dijo...

L'home del fanal que queda a la dreta del carreró té tota la raó.

O siga, quin "planaso"! que diria el Buenafuente:dia laborable (això sí, per a segons qui), per la nit, conferència i wiski a palo seco.

A veure quan t'estires i canvies per:dia festiu, activitat diürna, esmorzar/dinar, cervesa i vi negre.

Per suposat, amb la col·laboració de l'ACADÈMIA (SEPV).No tranquils, no són les sigles de la Societat d'Estudis del País Valencià ni del Sindicat d'Entomòlegs, sinó de (Si Els Porcs Volaren): Nom provisional adoptat per l'Acadèmia fins que l'home del carreró tinga a bé batejar-la o si és per lo civil, portar-la al registre i després convidar als amics a dinar a la caseta.

Per cert, s'heu adonat que acadèmia rima amb epidèmia i,més encara, amb pandèmia.