jueves, 31 de enero de 2008

Llibertat, Amnistia i Antivirus pa ta tia!

En breu publicaré en aquest mateix blog les actes del I Congrés riberenc de virus, spywares, troians i altres bitxets de mal viure que s’ha celebrat al llarg d’aquesta última setmana a l’Aula magna del disc dur del meu ordinador.

El proppassat dilluns, a la sessió inaugural, el President del Comité Organitzador el Sr. Viddbers donà la benvinguda als 575 virus convidats i a la delegació de jokes establerts al portàtil. A continuació agraí la presència de les nombroses autoritats presents arribades des de multitud de correus amics, i tot seguit, procedí a explicar com anava a ser el desenvolupament de les sessions i quins anaven a ser els seus ponents.

Per cloure l’acte protocol·lari, i abans de donar pas al vi d’honor que em fotria la connexió a Internet durant més de cinc hores, és reté un merescut homenatge al sr. Creeper, el primer virus informàtic conegut, creat allà pel 1973 i que es berenà senceret una primitiva màquina IBM Sèrie 360. El seu fill Creeper.2 visiblement emocionat descobrí una placa commemorativa i recordà la figura del seu pare en un emotiu discurs que acabà amb un ovacionat: Llibertat, Amnistia i Antivirus pa ta tia!.

Al llarg d’aquests quatre dies de conferències, xarrades i exposicions s’han debatut molts i variats temes que afecten l’actualitat vírica mundial i s'han signat un grapat d'acords bilaterals entre les principals potències memoricides.

Destacà la presentació del llibre: Nous mètodes de contagi. Guia definitiva per evitar antivirus i filtres de fitxers, a càrrec del Premi Nobel d’infecció mortal Algred Malware, i l’assemblea que aplegà la totalitat dels caps dels principals sindicats de troians on, entre d’altres acords, es pactà una prolongació temporal de les infeccions, un augment de subsidi de desocupació durant els anàlisis i un augment de recursos per tal de lluitar contra la sinistralitat laboral.

En l’acte de clausura, avançat un dia per la imminent instal·lació d’una versió actualitzada del Panda Antivirus Platinum es lliurà a cadascun dels virus assistents un bossa de viatge que incloïa dos documents de word per rossegar per al camí, un plànol amb els equips més vulnerables de la contornà i un botiquí de primers auxilis (amb mutacions, evolucions i altres recursos per escapar de la foguera).

Per la nit es celebrà un sopar de gala on els assistents pogueren assaborir un magnífic menú-degustació que incloïa tot tipus d’arxius: *.EXE, *.DRV, *.DLL, *.BIN, *.OVL, *.SYS i inclús BAT. La festa d’acomiadament acabà amb un concert a càrrec del grup castellà Virus residentes y los que infectan el sector de arranque.

Gràcies a Bill Gates i a la nul·la eficàcia de l’antivirus que VK, amfitrió d’aquest congrés, tenia instal·lat en el seu equip, al llarg d’aquestos dies de trobada destructiva no s’han hagut de lamentar víctimes.
VK

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Et superes a cada vegada, VK. Pregunte: no seria un bon argument per a una novel·la? Ja sé que el cabreig t'ho impedeix ara mateix, home, però...
L'home del carreró.

Vista Parcial dijo...

D'acord amb L'home del carreró.

Anónimo dijo...

Mentre espere a la novel·la, felicitats pel post, és genial, ha, ha!