martes, 15 de enero de 2008

Llegaste tarde, forastero.

Algemesí se adelanta a Guadassuar y a Alzira.
(De nuestro corresponsal Federico Paniagua.)
Mentre els ajuntaments de Guadassuar i Alzira continuen en converses amb les distintes administracions per tal de contruir un aeroport, uns veïns d'Algemesí, "a capela", han organitzat una línia de globus aerostàtics que transportarà caixons de taronja i cabassos plens de melons d'Alger i de tot l'any, més enllà de les nostres fronteres. Les primeres proves han estat un èxit i, a hores d'ara, algunes empreses locals mantenen converses amb la companyia per tal d'exportar arròs, tomaques, bajocó i bajoqueta de trencar a distintes zones de la Comunitat Europea aficionades a la paella. Després d'aquesta experiència pilot, les autoritats veïnes s'han tirat les mans al cap i han decidit interposar un recurs contra una companyia "que no tiene lisencia de vuelo sin motor y practica una competensia ilegal". Per la seua banda, el portaveu de la companyia VAP (Vols a pèl) ha manifestat que "continuaremos con nuestros vuelos manque rebiente el pantano".

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Quanta raó maneges Nellum!

Si és que els nostres veïns actuen com el València (no, no em referisc a què no saben tocar-la i acomiaden a la meitat de l'equip), sinó a l'hora de fitxar.

Quan els interessa un jugador s'entera tot el món i part de l'estranger, el preu del jugador es dispara i a la fi o renuncien a la seua contractació o els costa un ull de la cara.

Ací actuem com el Vila-real, la premsa s'entera del nostre interés per un fitxatge el dia que el presentem, ha signat i ja porta una setmana entrenant amb nosaltres.

Així que al nsotre poble primer enlairem els globus, i més ja tard ja veurem on aterren.

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.