sábado, 19 de enero de 2008

Esto es un infierno


El anticatalanismo le cuesta al Consell once condenas en tres años (El País)
El Tribunal Superior de Justícia ha emés un grapat de sentències idèntiques per no reconèixer Filologia Catalana. Una dita antiga que ja ha esdevingut un lloc comú (força erosionat pel seu excessiu ús) afirma que l’ésser humà és l’únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra.
Però què podem dir de l’ésser que hi reincideix quasi una dotzena de vegades? Ara, que per a condemna, i a més a més perpètua, la nostra, per haver d’aguantar a uns governants tan limitats i a una oposició tan incompetent.

Canal 9 registra el peor dato de audiencia de su historia (El País)
I ara què? A la seu de Blanqueries la cúpula (si la hi haguera) del PSPV deu estar tremolant: perquè, si com afirmen les enquestes, Canal 9 ja no ho veu ningú, aleshores, privats de l’excusa de la manipulació informativa, com justifiquen ara els seus reiterats desastres electorals?

València continua al capdavant de l’avantguarda cultural mundial, i fent bona la predicció nadalenca de Camps, continuarà aquest any lluitant per albergar els esdeveniments més importants. No han tardat massa en començar. Ací en tenim una bona mostra:
Valencia 'pelea' por acoger el estreno en España de la película 'John Rambo'
(El Mundo)
Rambo se acerca a Valencia (Las Provincias)

Les comparacions mai són justes però sovint resulten ben eloqüents:
Woody Allen tria per rodar i presentar la seua última pel·lícula la Ciutat de Barcelona.València mentre, sospira per acollir l’estrena de la darrera pel·lícula de Sylvester Stallone, una producció on explota (un cop més) un dels seus personatges més intransigents i violents.

Bé, ja no continue, que és dissabte. estic envoltat de "xarlies" i "ya no me siento las piernas".

VK

2 comentarios:

Vent d Cabylia dijo...

"Eventos", es diu "eventos"...

Anónimo dijo...

No voldria ser pessimista però he de confessar que no veig la llum al final del túnel... a no ser que vinguen a rescatar-nos els mateixos que ens han ficat al túnel: els de fora.