lunes, 28 de enero de 2008

GHETTOS (2a part)

Zona 30 en el Carmen.

Malgrat les mesures força restrictives aprovades per l’ajuntament de València per tal de prohibir l’accés als majors de 30 anys a les zones d’oci del centre de la Ciutat (veure
Ghettos), sembla que aquestes colles de trenta i tants continuen pul·lulant impunement per aquestos llocs de marxa nocturna.

Aquest incompliment reiterat de les ordenances municipals ha creat un clima de malestar generalitzat al barri i es tem que derive en incidents al carrer de tipus intergeneracional.

De fet, i com mostra la fotografia que il·lustra aquesta notícia, ahir mateix només la presència policial evità que una trobada fortuïta en un bar de copes entre col·lectius de joves adolescents exaltats i un grup de matrimonis que celebrava un aniversari, arribara a les mans.

Caldrà que ens facen un carnet per accedir-hi o que ens realitzen anàlisis d’ADN per evitar aquest atac continu a la joventut, estem ben farts d’haver de compartir espai de barra i pistes de balls amb eixos grups de carrosses que ho arrosseguen tot amb la seua totpoderosa VISA - ha manifestat a aquest blog Kevin Púber, coordinador de la Plataforma NCA ( Netegem el Carme d’Adults )

VK

PS 1. La nueva 'guerra del agua' se libra en las ondas hertzianas (LEvante-EMV)
Fins i tot han ressuscitat Orson Welles perquè rememore en directe la seua apassionada locució de la Guerra de los Mundos

PS 2. González Pons se compromete a plantar 35 árboles por cada voto recibido el 9-M (El Mundo)
I on pensa plantar-los, en les redones de les comarcals, en els “merenderos” dels camps de golf o en les voreres de les urbanitzacions? O potser caldrà llogar uns quants quilòmetres quadrats de bosc a les Comunitats veïnes?

PS 3. Pons reivindica a Lizondo y asume la herencia del valencianismo político (El Mundo)
Quina fixació la d’aquest paio per captar el vot blaver. Però ja posats, quina part de l’herència de l’exdirigent regionalista hi reivindica: el model de llengua secessionista, les seues formes estrafolàries de fer política, la visió costumista i jocfloralista de la nostra societat o potser tot plegat?

PS 4 Aconselle la lectura d’aquest article d’opinió de Maria Josep Picó publicat avui al Levante:
El capritx del quart aeroport

1 comentario:

Anónimo dijo...

Se'n van del cap, VK. Com és possible que diguen tantes barbaritats en tan poques línies? L'article, genial.
La qüestió dels ghettos no m'acaba d'afectar, la veritat. Tinc un parell de prohibicions a les esquenes per motius d'edat, clar.
L'home del carreró.