lunes, 1 de enero de 2007

Tirant al cap



Cada vegada que entre a aquest blog m'entra un complex que no em cap dins de la pell. D'on traurà tanta informació J.C.? Tindrà espies repartits arreu del món? Tindrà connexió directa amb el Mossad, amb la CIA i amb algun membre de l'antiga KGB? Tindrà relacions amb la xarxa vaticana? Serà membre d'alguna organització secreta? Per si en faltara alguna cosa, presenta un nivellasso expressiu que ja el voldria tenir el més pintat, incloent-me jo mateix, clar. Ara que, personalment, em salva el fet d'haver nascut al costat de la marjal en l'època en què els taurons encara criaven pèl i d'haver estat educat, des que alçava un pam de terra, amb un cató de pedra amb inscripcions ibèriques, amb la qual cosa em puc permetre el luxe de dissimular, més o menys, les meues deficiències expressives. Però..., a veure quin jove té pilindongos suficients pot poder mullar en el blog- o bloc- de J. C. sense que li entre tota una col·lecció de complexos!

3 comentarios:

Tirant al cap dijo...

Ei, bandarres, que ara a qui li entra complex és a mi! Moltes gràcies per les vostres paraules, que us podria tornar una per una en referir-me a la vostra trajectòria literària... i ara també a Tirant a fotre! Som, d'alguna manera, "blocs agermanats", com això dels pobles europeus, no us sembla?

PS.- No revelaré les meues fonts ni sota tortura, però el senyor Google és de gran ajuda.

Anónimo dijo...

Hi ha cosetes pitjors que la tortura. Per exemple, el xantatge. Desvelaries les teues fonts a canvi de silenciar de per vida el que li va passar a un prestigiós autor la nit dels Premis, mentre el conduïen de la Sala a l'hotel?

El conductor

Tirant al cap dijo...

Xxxxt, això és secret de sumari!