martes, 30 de enero de 2007

La Fe editarà llibres i Bromera trasplantarà renyons

En el diari del passat dilluns vaig llegir que, segons ha informat la Generalitat a través d'un comunicat, la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés de l'Hospital Infantil de La FE de València ha editat un còmic explicatiu destinat als més menuts.
Aquesta primícia segons m'ha assegurat un bon amic meu ha sigut rebuda a Edicions Bromera com un poal d'aigua freda. Lluny de provocar indiferència, el titular periodístic ha encés tots els llums d'alarma.

Fins i tot m'ha confessat que pels passadissos de l'editorial riberenca un dels seus màxims responsables cridava "Clar, es comença amb els còmics, es continua amb els llibres juvenils i s'acaba per enllestir diccionaris i adaptacions del Curial e Güelfa. Així que o plantem cara o en menys d'un any a fer la mà els encàrrecs i les subvencions. Segur que el Conseller està darrere d'aquesta traïció".
Per tal de neutralitzar aquesta invasió de competències, que a més sembla que compta amb el vistiplau del President del Consell, en Bromera ja s'han ficat mans a l'obra. El meu confident em jura que aquesta mateixa vesprada alguns dels escriptors de la casa s'afanyaven a habilitar un quiròfan convenientment esterilitzat al despatx de la Fundació per tal de començar a realitzar demà mateix els primers trasplantaments d'òrgans.
En aquesta mateixa direcció, demà a primera hora, i gràcies a la intervenció inestimable de l'alcaldesa d'Alzira, es signarà un acord entre Josep Gregori i el Cap d'intervencions quirúrgiques de l'Hospital de la Ribera per tal d'iniciar el desviament de malalts i així alleugerir la llarga llista d'espera que pateix el centre sanitari per un costat, i per l'altre començar a nodrir de pacients la nova sala d'operacions bromerenca.
Un representant de l'Ajuntament es felicitava ja hui mateix per l'acord aconseguit i insistia que la proximitat física entre la seu de l'editorial i l'hospital, el fet que les dues empreses siguen un emblema per a la localitat i l'aposta decidida que la corporació muninicipal ha fet per la sanitat i la cultura de la ciutat han sigut claus per tal de tancar l'acord de forma tan immediata.
visèkimé

6 comentarios:

Anónimo dijo...

La mare que els ha fet als de Bromera. Xe quin personal més apanyat!
La veritat és que a mi ja fa una temporadeta que la próstata em fa patir... Crec que em deixaré caure per la seu de l'editorial a vore si em deixen fet un xaval, que m'han dit que tenen bona mà per a repuntar. I si no han posat encara en marxa la secció d'urologia quirúrgica, sempre podré comprar l'últim llibre de Josep Franco (tinc entés que és oli en un cresol per a les flatulències i la cosa de la micció). Xe quina gent! És que estan en tot!

Anónimo dijo...

Posats en matèria, que us sembla si el conseller Blasco munta un negoci relacionat amb els vestits fallers? Que no en té ni idea? Home! De segur que un poc més que de Sanitat sí que en tindrà, no?

Anónimo dijo...

A veure, a veure...Que podem fer-nos la revisió de la próstata en Bromera? Aleshores, els originals que puguem escriure els enviem a La Fe o a l'hospital de La Ribera? Caguentot! Els enviem en CD o escrits sobre una radiografia?

Bolinches, el rei del Mambo.

Anónimo dijo...

Estic totalment sorprès!!! Com sabeu que a Bromera estem operant de la “fístula”? Era un TOP SECRET. Però veig que Tirantafotre té molt bones fonts i ho descobert tot.

La veitat és que des de fa un parell de setmanes ens hem tingut que vestir amb bates verdes i començar ha deixar de banda les galerades, els originals i les portades per a començar a parlar de radiografies, “puncions” lumbars i anàlisis d’orina.... De fet, hem tingut que canviar la xapeta del del despatx de l’editor i allà on posava Josep Gregori, ara posa La casa de Gregori. També hem posat la versió en anglès: Gregori’s House, i així li donem un rotllo més hospitalari i televisiu a l’empresa.
Cal mirar a la part positiva, si abans fomentàvem la literatura ara fomentem la salut. Serà bonico! Açò si que és tindre nous reptes laborals: A operar!

Anónimo dijo...

Lo de la cita prèvia de Bromera per a operar-se de les almorranes em pot dir algú on es demana? me s'està fent desviació de columna d'assentar-me de costat i això encara és pitjor, que m'han dit que d'això operen en Bullent, i d'eixos no acabe de fiar-me. Per favor, que algú em diga algo de si he de demanar la visita a l'hospital o als de Bromera, que la cosa m'apreta.

Anónimo dijo...

Benvolgut Vicent bo ras:
La qüestió de l'almorrana és un assumpte delicat que requereix mans d'expert. Per la qual cosa, t'aconselle que demanes hora als especialistes de Bromera. Exacte, i que no et passe pel cap demanar hora a Bullent i, menys encara, a l'hospital de la Ribera. Ja ho diu la publicitat: la almorrana sanaràs en Bromera y nada más.
Des de La Marina