sábado, 30 de diciembre de 2006

COMUNICAT URGENT


S’admeten suggeriments, textos, imatges, etc., per a tancar l’any 2006 en aquesta pàgina. A més de veure publicada en aquest blog —o bloc?— la seua aportació, honor a l’abast de pocs mortals, el guanyador o guanyadora rebrà com a premi una subscripció anual i gratuïta al TIRANT A FOTRE, l’espai cibernètic per a la pràctica de la llibertat d’opinió i d’expressió. Entre d’altres avantatges, també hi figura el de poder conversar amb “anònims” il·lustres", o el de presenciar en directe la retransmissió de la troballa d’un tresor amagat en la prestatgeria d’una casa en Algemesí. Sabíem que la literatura produïa guanys abundantíssims (generalment en diners negres), però que intentaren blanquejar-los proclamant als quatre vents que són diners procedents de PAIs, requalificacions urbanístiques i altres martingales, no fa sinó confirmar el que ens temíem: definitivament, la circulació de diners negres ha superat ja a la de diners blancs.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Per si de cas, jo també he buscat en l´última prestatgeria. Esperava trobar alguna capseta amb diners dels PAIs o de qualsevol altra martingala. Però, només m'he trobat una fotografia (només Déu sabrà qui l'haurà col·locada allí) d'un xicot natural de Cartagena resident a Madrid. La foto ve amb un peu escrit a mà que diu: No sus creais ná de lo que dise el valensiano de los cohone. Ni tié velero, ni duples ni deportivo. Y, meno entavía, amante ni ná que se le paregca.
Amb la il·lusió que m'havia fet jo!

Anónimo dijo...

De Cartagena dius? Caguenlalletdepot! A mi m'han posat la mateixa foto!

Anónimo dijo...

Creo que este bloque habrá que cerrarlo: atentáis contra las esencias más propias del valencianismo bien entendido. Haré mis gestiones con mi fiel amigo González Ponce y que lo arregle rápidamente. Amén. El MoltHO.

Anónimo dijo...

Acabe de trobar-me amb vosaltres. L'altre dia em vaig trobar amb un filòleg que discutia sobre això de blog o blog. Ací està el seu text: http://bibiloni.cat/blog/blog.pdf

Una abraçada.

Josep Millo & Enric Lluch dijo...

Doncs, sí, he llegit l'article de Babiloni i m'ha m'ha semblat una exposició força interessant, a més d'una aportació ben enraonada. Gràcies per la informació.

Anónimo dijo...

Doncs expliqueu-m'ho perquè jo no acabe d'entendre-ho. Blog o bloc? O que cadascú escriga el que li passe pel pirri? O millor blogue? O, potser, bloquet... de neu? O bloque de formigón i així, alhora, entrem en el joc de la construcció?

Un cosí germà per part de mare d'un membre de l'AVL

Anónimo dijo...

La família no es pot triar. Espere i confie que els RR MM hauran entés el teu cas i, si més no, t'hauran portat un diccionari i una gramàtica no solament "genuïna", sinó també normativa.

Anónimo dijo...

M'agrada llegir i concebre aquest lloc web té algunes coses realment útils en ell!