lunes, 22 de enero de 2007

HUMOR NEGRE A CANAL 9


(Abans de començar promet solemnement que allò que passe a contar seguidament acaba de succeir realment només fa uns instants).
21:30 h. Notícies 9 (crec que es diu així)
El presentador encarregat dels Esports es disposa a donar per acabada la secció. Abans però i ja mirant a la presentadora que té situada a la seua dreta diu algo així:
- Abans de finalitzar una última hora. Ha faltat el pare de l'entrenador del Sevilla Juande Ramos afincat des de fa uns anys a Elx. El soterrament tindrà lloc demà en aquesta mateixa ciutat. (Tot seguit dóna la paraula a la presentadora, que un poc despistada, improvisa la següent resposta per tal d'acomidar al seu company) Aquesta sí que la cite tal qual:
- Molt bé, esperem que el pare de l'entrenador es trobe bé, dins de la gravetat.
(Promet per Tutatis que és cert per surrealista que parega).
O siga, que acaben de comunicar que un home acaba de morir, no ho oblidem en un telenotícies que encara que siga de Canal 9 hauria de dissimular un cert rigor i va i la presentadora es destapa amb un comentari digne del reporter més corrosiu de l CQC o del dibuixant més àcid d'El Jueves. Posats a continuar amb la broma jo haguera optat per cloure el diàleg així:
- Uff, has esperat a l'últim suspir per a donar-nos una exclusiva que te mors.

visèkimé

1 comentario:

Anónimo dijo...

Els de la tele-9 gubernamental ho tenen claríssim : a la nostra Comunidad no passa res de dolent i, encara menys, desgràcies serioses. Tot és bo i rebò. Que si algú s'ha mort, doncs home!, per què no pot haver un raig d'esperança perquè ressucite? Per què no? L'esperança és l'últim que es perd. Els presentadors han fet bé de seguir les instruccions al peu de la lletra.

L'HOME DEL CARRER.