sábado, 27 de enero de 2007

Segueix la campanya electoral a TAFSI (Tirant A Fotre Serveis Informatius)


Segons el diari en la clandestinitat Levante EMV:
Un sondeo del PP le da mayoría absoluta
Los populares obtendrían el 50,2% de los votos y 55 escaños; el PSPV, el 34,9% y 36 diputados, y Compromís pel País Valencià (EU, Bloc y otros), el 10,6% y 8 representantes.

TAFSI ha tingut accés a les dades tècniques d'aquest mostreig demoscòpic i us les ofereix en exclusiva:

--> Universo: La Via Láctea, la Ciutat de les Arts i de les Ciències y Adyacentes.

--> Idioma: Castellano (¿qué a caso conocen los valencianos de bien algún otro?).

--> Financiación: Partida presupuestaria reservada a la Promoción y Difusión de la Graciosa, rústica y josefina Lengua Valenciana del Antiguo Reyno de Valencia dónde el colectivo mozárabe dispuso a bien mantener su habla durante la ocupación musulamana que...

--> Test previ que et capacitava a poder mostrar la teua intenció de vots si aconseguies obtenir una majoria de respostes afirmatives:

a) Cree en una España grande y libre: SÍ - NO

b) Considera que Zapatero es de la misma estirpe que Satanás-Belzebú: SÍ - NO

c) Siente miedo ante el inquietante avance de las tropas imperialistas pancatalanistas: SÍ - NO

d) Confia ciegamente en la capacidad política del Honorabilísimo Francisco Camps: Sí - Indudablemente - Sí,y sólo sí.

e) Ve necesario que junto al Palau se erija una gran estatua de bronze de nuestra alcaldesa Rita Barberá: Sí - Se admiten donaciones? - Sí, y que la diseñe Calatrava.

VK per a TAFSI

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Estimats amics,

Només unes ratlles per intentar que reflexioneu sobre com d'injustos són els vostres comentaris cap al partit que han votat majoritàriament els valencians. El nostre president Francisco Camps de Golf no es mereix un tracte així, més encara quan ha donat ordres estrictes a Canal 9 perquè afine encara més la objectivitat i imparcialitat que caracteritza els seus servicis informatius. Una mostra ben clara és la d'anit, en el Notícies 9, on es va deixar palesa la intenció de tractar el Compromís pel País Valencià d'una manera digna i objectiva. La crònica podria ser mereixedora de la millor notícia de l'any.

A veure si vosaltres sou una miqueta més objectius, sisplau (ai, perdó, per favor).

A.G.

Anónimo dijo...

Però encara hi ha gent que veu Canal 9? A.G. crec que necessitaràs una bona desintoxicació. I ara que pense: no podríem començar amb un boicot "real"?

Anónimo dijo...

M'apunte...
Des de La Marina.

Anónimo dijo...

Per favor, no em condeneu a no vuere C9! Què seria de mi? On podria informar-me millor? On escoltar les diferents opinions que hi ha al si de la societat? On gaudir de la cultura, en cadascuna de les seues variants? On, en definitiva, gaudir de una televisió moderna, plural i autòctona en estat pur? No, per favor. Que seria de mi sense la diària ració de Lluís Motes, l'únic presentador d'informatius que ha superat l'UrdacI? No, no crec que en sigueu capaços!
L'HOME DEL CARRER

Anónimo dijo...

VISÈKIMÉ
Denote cert nerviosisme en alguns dels participants en aquest blog.
No patiu!, podeu deixar de veure C9 (òndia! té marca de Citroen),us promet que al principi us costarà un poc (dic de temps perquè de peles ens costa un ou a tots els valencians) però a la fi ni ho notareu, us sentireu més lliures, gaudireu de major felicitat i més bon humor. Si no podeu desenganxar-se feu com jo, m'he fet un rètol de cartolina que cada vegada que veig C9 apegue en la pantalla sobre el simbolet del cadena. Per cert, al rètol en qüestió hi he escrit "Paramount Comedy". Ho veureu tot sota una altra òptica.