martes, 23 de enero de 2007

AVL, no m'estires de la llengua


En la secció de Comunidad Valenciana del Levante-EMV de hui mateix trobem la següent notícia:
La reforma de la AVL esconde la lucha entre dos modelos de entidad
Las diferencias muestran que la fractura por las elecciones pervive

I clar, a continuació un anticicló de pensaments s'instal·la sobre la meua àrida zona cerebral:

- Quins dos models d'entitat es troben en lluita, els que volen convertir aquesta "acadèmia" en una caixa d'estalvis i el que defenen que continue funcionant com una Ludoteca per a gent més gran?; els que creuen que cobren poc contra els que creuen que haurien de cobrar més?; els que consideren que caldria canonitzar a FontdeMoraTodosalsuelo! i els que consideren que amb la condició de beato de les lletres valencianes ja en té prou?

- Per un altre costat, valore molt positivament que aquesta gent dedique el temps a discutir pel sistema electoral, ben mirat, preferisc que perden el temps amb açò que proposant noves directrius lingüístiques (sota el prisma de "divide y vencerás, al jefe contentarás y encima te forrarás).

- Per cert, altres dubtes que m'obnubilen: s'acceptarà el vot per correu com al Real Madrid?, Ascensió podrà assumir un descens electoral?; qui collons serà el secretari tècnic Vicente Ramírez, Lluís Motes, El Soro, Paco Nadal...?; S'haurà basat Albena en aquesta gent per a batejar així la seua nova sèrie.?...

Continuarà...

visèkimé


1 comentario:

Anónimo dijo...

Exacte, VISÉCLIMÉ: que discutisquen sobre els sous (amb "s" inicial) i sobre la caducitat de la vida o la immensitat de la mar ocèana; però que estiguen quetets. Si els pega per reinventar gramàtiques o diccionaris d'ús, en quatre dies com aquell qui diu, ens armem tots la "picha un lío".
L'amo del Snauzher.