miércoles, 31 de enero de 2007

La Fe editarà llibres i Bromera trasplantarà renyons (continuació)


Benvolgut poble tirafotedor, no ens ho podeu negar, Tirant a Fotre, fidel al seu compromís amb la més rabiosa actualitat, us avançà ahir abans que cap altre mitjà una de les grans notícies de l’any.
Aquest terratrèmol informatiu (un 8 almenys en l’escala de L’Oratge a C9) tingué el seu epicentre a la capital de la Ribera i la seua ona expansiva ha afectat de ple la tan inabastable ciutat de València. Alguna cosa està canviant en l’univers sanitari valencià i de retruc en la plutonitzada galàxia literària valenciana.
Com era d’esperar, no hem hagut d’esperar ni vint-i-quatre hores per a comprovar les primeres reaccions a l’acord signat entre Edicions Bromera i l’Hospital de la Ribera i que ha ficat cap per avall la comatosa estabilitat sanitarioeditorial del nostre País.
Ens apunten des del Cap i casal que Rafael Blasco, Conseller de Sanitat, encara no s’ho creu, conspirant contra ell i damunt els seus propis conciutadans!, a partir d’ara ja pot fer ben seua la dita que ningú és profeta a la seua terra.
Fins i tot el periòdic valencià amb major difusió encapçalava la seua portada de hui amb el següent titular: "La Fe, Peset y Arnau se quedan sin camas de UCI y derivan los enfermos a la privada". A més en pàgines interiors s’aprofundia més encara en aquest assumpte i no es dubtava a afirmar “Los intensivistas no pueden dar a los enfermos de alta porque no hay más medios en los centros”.
A Edicions Bromera ja es freguen les mans i des d’ahir mateix ja es començaren a realitzar les primeres entrevistes al munt d’aspirants que feien cua a la porta de la seu des de primeres hores del matí. Es recorda als interessats que les vacants que cal cobrir amb caràcter més urgent són les de cirurgià, infermer, zelador i anestesista per tal d’afrontar amb total garantia les primeres operacions que degut a l’arribada dels primers pacients cal iniciar de manera immediata.
Per una altra banda, però també en la mateixa direcció, ens comenten que des de l’Ajuntament riberenc també s’espera amb impaciència el tret que marque l’eixida de la cursa electoral per tal d’anunciar a so de bombo i platerets la signatura de l’acord entre Edicions Bromera i la Universitat Catòlica que permetrà que els estudiants que cursen estudis d’Infermeria a la seu que la Universitat Catòlica té a Alzira puguen realitzar les pràctiques al quiròfan situat a l’editorial i així neutralitzar els problemes de desplaçament que els alumnes poden patir.
(adjuntem com a exclusiva mundial la primera fotografia del quiròfan situat a la planta baixa d'Edicions Bromera)
visèkimé

2 comentarios:

Anónimo dijo...

A vé si me cago en diés y no vengai tocándome lo cohone que he daseme la revisió y había quedao con lo de la Ribera. Si he de í a la Bromera de lo huevo, ni me presento ni ná, que eso é una casa rojo con Sataná incorporao. Que ya me é iguá que me revise la prótata que no, poque entre e Sapatero, e Pererubacabra, e Ortegui, e Barreche i toa la otia, m'han dao tanto que ya ni merese la pena que me revise ni ná.
Duardo Saplana

Anónimo dijo...

Ja deia jo. Per això la setmana passada l’uròleg de torn em va fer una dedicatòria (va signar i tot) en l’ou esquerre. Estava practicant, no?
Man***