domingo, 28 de enero de 2007

SIL·LOGISME CAMPSIÀ


Proposició 1a: Si el passat divendres s'escenificà l'acord que ha donat lloc a la coalició Compromís pel País Valencià i poques hores després Paco Camps De Regates el saludà despatxant-se així:"con éstos y Pla, el diluvio universal".
Proposició 2a: Si el Diccionari Valencià defineix diluvi com a pluja molt intensa. I des del PP es porta anys fent bandera electoral i contundent ariet d'atac de l'assumpte de la sequera i de la necessitat vital que tenim d'aigua, fins i tot, castigant-nos amb l'arxiconegut eslògan "agua para todos" i "Sí, al trasvase"
Proposició 3a: Aleshores Paco Camps De Paddel no ha fet sinó explicitar amb les seues declaracions que acull amb força entusiasme i incontenible satisfacció el possible Pacte progressista i fins i tot que el considera una solució immillorable per als problemes d'aigua que pateix la nostra terra.
Moralitat: Que el llenguatge antictestamental emprat pel nostre President no ens impedisca aplaudir l'esportivitat i sensatesa amb què el seu partit i ell s'hi disposen a afrontar les properes eleccions autonàmiques.
visèkimé per a TAFSI

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ja m'agradaria a mi que els meus alumnes formatejaren el seu disc dur amb el model filosòfic que ha donat llum a tan brillant raonament.
A.M.G.D.

L'HOME DE L'ALTRE CARRER

Anónimo dijo...

El nostre professor de Lògica de l'institut estarà orgullós de tu. Ja veig al Francesc en la llagrimeta als ulls al llegir aquest raonament.
Llàstima que la realitat de vegades no seguisca la lògica i que aquells que un dia van manifestar que "estoy en la política pa forrarme"... està fent realitat els seus objectius... Lamentable Saplanin.