miércoles, 13 de febrero de 2008

Jo vinc d'un silenci...

El conseller de Educación, Alejandro Font de Mora, ha afirmado hoy que desde la Generalitat valenciana se prefiere "potenciar el inglés, en lugar de cualquier otra lengua extranjera", en referencia a la propuesta de la presidenta del Gobierno madrileño, Esperanza Aguirre, de crear una escuela pública en catalán en su autonomía.

Pons pide al Gobierno 22 millones más para las universidades por los 3.500 estudiantes foráneos (Levante-EMV)
Clar, 3500 estudiants foranis, justetet el nombre d’alumnes que estudien Filologia Catalana a les universitats valencianes!

González Pons dice que De la Vega se parece cada día más a Franco ... (Las Provincias)
Valencia, el Vietnam de De la Vega · ELPAÍS.com "Detrás de cada palmera habrá un vietcong dispuesto a dispararle".
Gonzáles Pons s’identifica amb els guerrillers vietnamites (majoritàriament comunistes) i qualifica a De la Vega com a franquista, ací què està passant?

Doncs res, que la vida és una vall de llàgrimes i com adverteix
Benedicto XVI: "El infierno existe" (El País)

VK

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ja era hora, bandarra! I mira que he estat temptat d'escriure sobre un programa que, fent això tan fi que es diu "zapping" vaig tenir l'ocasió de mig-veure (i dic mig perquè em va posar de "mala lactea" i no ho vaig poder suportar) al canal nueve. Es diu "Parlem clar". I és com una mena d'artillers proPP (cinc o sis, però dels valentets, és a dir, dels que tiren de braç sense mirar pèl) en contra d'una xicota que no sé què fa dins d'aquell galliner. La presentadora (no sé ni com li diuen), és una mena de González Pons, però en xica. O siga, en la línia democràtica pròpia del canalet que paguem tots i serveix per a uns quants...La veritat és que estava de tan mala beta que no em vaig decidir a escriure...Això, sí, esperava els teus comentaris com l'aigua per als pantans.
L'home del carreró amb bona cosa de llum per tal que Marta no tinga por.

Anónimo dijo...

Senyor Benedito XVI:
Mire, la veritat, jo no sé què fer, si pecar o no pecar. Si la física ja em costava déu i ajuda, la metafísica em sobrepassa. Però, anem a veure: tan difícil serà decidir-se sobre l'existència de l'infern, òstic? Diga-ho claret negre sobre blanc i així sabré si peque o no, o peque poquet, o peque poc... No, no s'ho prenga a broma que no és un joc de paraules. El papa anterior assegurava que no, ara vosté ens diu que sí, que segur. Si continuen encenent-lo i apagant-lo (l'infern, vull dir) el CANVI CLIMÀTIC serà un autèntic descontrol. S'adona vosté, senyor Benedicto, de la importància del tema? Si finalment l'infern existira, moltes indústries haurien de tancar, ja que l'escalfament de la Terra assoliria cotes insuportables. PEr tant, senyor papa eclesiàstic, decidiscas vosté, però ja! Rajoy espera el seu pronunciament per a parlar de la crisi industrial i del canvi climàtic.Rajoy i el seu primo de Sevilla, és clar.

L'HOME DEL CARRER (a un pas de pecar).

Anónimo dijo...

M’imagine que l’infern, al qual fa al·lusió VK, serà el d’ací (a la CV). M’explicaré: com diu l’home del carrer, l’anterior Papa l’apagà, supose que per estalviar energia, recol·locant a tots els que hi eren, funcionaris i interns, a altres llocs, C9 majoritàriament; per això, jo que crec en la reencarnació, ne veig d’infernaris ( habitant de l'infern) per tot arreu, sobre tot en any electoral. I això explicaria doncs, el per què l’infern és ací.
Vegeu? Ja me entren ganes de plorar.
L’Espectador.

Anónimo dijo...

Tancat per reformes
A veure si llegiu bé els diaris i no aneu marejant la perdiu. El papa anterior no va dir que no hi havia, d'infern. Va dir que estaven de reformes i que, de manera temporal, es podia pecar fins que s'acabaren les obres. Clar que, com que el contracte el varen signar Satanàs i González Pons ( o tampoc vau veure la foto de la signatura del document?) i la seriositat d'ambós és cosa coneguda, entre que l'un deia que havien quedat a posar calderes de butà i l'altre deia que havien quedat a utilitzar gas natural, i entre que no hi havia permís d'obres i el capataç va caure malalt de les angines, les coses es van retardar...Ara, després de la inauguració (hi ha goteres, no funcionen totes les calderes, clar, que això és natural), l'infern torna a estar obert parcialment. O siga, que es pot pecar, però poquet. Jo diria a mig gas...natural.
L'home del carreró amb llumetes i alguna garlanda de colorets.

Anónimo dijo...

No tots els inferns són iguals, amics meus:

Conten que una vegada un alemany morí molt jove i anà de cap a l’infern i una vegada allí se n’adonà que hi havia un munt de departaments, un per cada país, aleshores va a l’infern alemany com a bon patriota i pregunta:
- Què et fan ací?-, els dimoniets germans li contesten: - Ací primer et fan seure en una cadira elèctrica durant un hora, després et fan jaure en un llit de claus durant una altra hora i la resta del dia bé el diable i et pega fuetades.

Aleshores, com no li acaba d’apanyar aquell lloc, decideix visitar la resta d’inferns i pregunta el mateix i li contesten de la mateixa forma.

Llavors se n’adona que al fons d’un llarg passadís s’amunteguen centenars de persones que volen entrar. S’apropa i observa que és la porta d’entrada a l’infern espanyol, saluda un dels condemnats i li pregunta:
-Què et fan ací?- i el comentari és el mateix, aleshores ell els diu:
- Però, si la pena és la mateixa que en la resta d’inferns, per què hi ha tanta gent que vol entrar-hi?- i el comdemnat que esperva el seu torn per accedir-hi li contesta:
- És que ací mai va la llum elèctrica, els claus els robaren, i el dimoni només ve, signa i se’n va.