sábado, 23 de febrero de 2008

Una de l'oest

Amb aquest titular ressenyava el diari El País la notícia sobre el míting del partit socialista celebrat aquest migdia a València.

Però una volta posats, amb el símil del western ja damunt la taula, jo us pregunte:

A quina pel·lícula de l’oest cregueu se sembla més aquest període preelectoral que tot just acabem d'encetar:

a) Toro asentado: El 7é de cavalleria no té res a fer davant el domini aclaparador que el famós cap indi i la resta de la seu tribu exerceixen sobre aquell territori tan inhòspit.

b) Centauros del desierto: Obra mestra del 7é art que presenta la desaforada lluita d’indis i vaquers per aconseguir portar aigua fins aquelles terres tan àrides.

c) El bueno, el feo i el malo: No seré jo, òbviament, qui s’encarregue d’atorgar els papers protagonistes d’aquesta pel·lícula.

d) El jinéte pálido: El nostre protagonista pot amb tot: domina, malgrat el seu caràcter pusil·lànime, amb mà ferma el seu territori, ha fet fora l’altre cap indi que pretenia discutir-li la seua hegemonia dins la tribu, menysté contínuament la capacitat operativa de què els vaquers disposen al llunyà est i, fins i tot, va per lliure i no accepta les consignes de Gallego hipnotizado el cap de l’assemblea americana de caps de tribu.

e) Al este del oeste/Aquí llega Condemor: Dos espanyolades protagonitzades, respectivament, per Pajares i Esteso i Chiquito de la Calzada.

VK

PS1. El Divina Aurora, en barracones
Auri, per a les amigues, estudia Secundària a un institut de l’àrea metropolitana de València.

PS2. Díaz Alperi quitará el título de hijo predilecto a Franco sielPSPVreúnemás de 25.000 firmas
Si no les aconsegueixen, fet que provaria el gran nombre de partidaris que encara coserva, no només se li mantindria el títol de fill predilecte, sinó que a més a més, se li concedirien les claus de la Ciutat i una plaça d’estacionament de franc perpètua en la zona blava del centre del municipi.

PS3. Cotino dice que gastará en familia 46.000 millones (El País)
Olé tio esplèndid, això és un dinar de família i la resta bajanades

PS4. El Consell fracasa en el intento de parar la desaladora de Torrevieja (EL País)
Un portaveu del PP no ha dubtat a afirmar: “Quillos, que resalaos nos han salío estos sosialistas”

PS5. Estalla una bomba en un repetidor de televisión en Bilbao (El País)
Després de llegir aquesta notícia podem agrair al Consell Valencià que haja optat per tal de tancar els repetidors d’ACPV per la via judicial i no haja pres mesures tan dràstiques com al País Basc.

PS6. Per cert, us comunique que L'home del carreró, que com sabeu sempre compta amb informació de primer mà i un sac de prímicies fruit dels seus múltiples contactes, a hores d'ara ja coneix al 100% dels vots escrutats, el resultat de les eleccions generals del proper 9 de març, per tant, a ell pertoca si li ve de gust compartir-lo amb vosaltres. Bon cap de setmana.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Guanyaran per golejada. Qui? Mmmmm...A veure: hi ha un pardalet que vola arran de l'aigua del mar...Altra vegada? Exacte. I no s'acaba la burrera? De moment no, perquè la burrera és cíclica, com les rodes de les bicicletes i ara mateix encara estem a mitjan roda.
L'home del carreró.

Anónimo dijo...

Com que no estic d'acord amb les previsions de L'home del carreró, abans del 9-M haurem de posar en pràctica la mateixa estratègia que la vegada anterior, és a dir, el 14-M, amb el resultat per tots conegut (i jo bufant en un control d'alcoholèmia a les 2:30 a.m.. Encara estic veient la cara del guàrdia civil mirant-me, perplex, i exclamant: -Que extraño! Usted apesta a cava pero en el aparato medidor aparece "pato a la sal".
A dues setmanes vista vaig a mullar-me: si la participació arriba al 80% de l'estat, Zapatero ratllarà la majoria absoluta. Això si no passa res en forma de desastre imprevissible: ETA, Alqaheda, etc.
En qualsevol cas, al País Valencià el PSOE va a reduir distàncies amb el PP.
I una altra cosa. Crec que és arribada l'hora de tornar a dir les coses pel seu nom i de recuperar la denominació de País Valencià, i de deixar això de "comunidad" per a la junta de veïns, de regants, frares, etc.

L'Home del Carrer

Anónimo dijo...

A l’home del carrer crec que li han donat algun abeuratge que ennuvola l’enteniment. Si no fora per que el conec, diria que s’ha tornat boig. Ah, con que majoria absoluta? Si vota el 80 % ... Jo que soc d’un partit que no es menja una rosca ( és a dir, soc optimista per naturalesa ) pense que si no perd ZP ja ho té bé. De totes les maneres... fotuts.
No parlaré del meu partit perquè seria com proclamar les excel·lències de la vida monacal dels “cartujos descalzos” No serveixen per a res però hi estan. No sé si m’explique.
Com a cirereta de pastís diré que hauríem de reivindicar el poder votar en les eleccions americanes, eixes sí que ens marcaran la vida. Tot el demés... fum d’imprenta.
L’Espectador.

Anónimo dijo...

Tens més raó que tots els sants del santotal, Espectador. Encenem un grapat de ciris per tal que guanye Obama i, en menys d'un any, molta de la burrera estesa pel món es convertirà en fum de palla marjalera. Ara, que si tornen a guanyar els republicans, ja podem anar buscant un bon forat en la muntanya i apuntar-nos a un curset intensiu d'eremites descalços i nuets.
L'home del carreró que aspira a ser la vocal u en l'acadèmia de la burrera infinita.