miércoles, 6 de febrero de 2008

IV Encontre


El proper dia 16 de febrer (dissabte) i a Llombai, tracterem de reunir-nos la gent que es dedica, d'una manera o d'una altra, a posar parauletes una al costat de l'altra. Des de l'organització m'han demanat que faça una crida a les dones que escriuen. Tenen tota la raó del món: fins ara, tots són tios i, e més, lletjos com el cul d'una paella cuita amb llenya. Va, dones, animeu-se i veniu. Ah! I no tingueu massa perspectives sobre la intel·lectualitat dels assistents. Què va! Qui més qui menys és més senzill i simple que el mecanisme d'un sonall. Us ho passareu rebé (així ho diuen al meu poble) i tindreu ocasió de visitar el despoblat morisc d'Alèdua, intercanviar acudits, escoltar les paraules dels ajatollahs i visitar les botigues de pell de la contornada. De comprar no dic res, perquè estic més pelat que la matrícula d'una mona...Un secret: dient açò, recorde la pel·li (es deia Amarcord) en què un homenet, dalt d'una figuera, cridava com si li anara l'ànima: Jo volo una dona!!!! Però, el ben cert és que sí, que ja caldria que les dones es feren endavant i participaren en els encontres.
Sí, clar, i els elements mascles que encara no s'han arriscat cap vegada, que ho facen. Dissabte, dia 16 de febrer, a Llombai, entre les 10,30 i les 11 (hora del cafenet). On? Ni idea, però supose que a la plaça. En tot cas, pegueu un crit que allò no és Nova York...

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Per tal d'aconseguir que alguna dona es faça l'ànim i s'apunte a l'aplec que mostres, jo proposaria algunes iniciatives.
Suggeriment 1
Per què no ens fem la fotografia d'espatles al fotògraf? Amb aquests "caretos" ho veig difícil.
Suggeriment 2
Invitar-ne directament algunes i proposar-los que porten algun conegut o coneguda, no necessàriament del ram.
Suggeriment 3
Feu-ne algun més vosaltres, de suggeriments.

Anónimo dijo...

Puedo anunsiar i anunsio: que el proper dia 16 hi haurà un mínim de 3-4 dones (escriptores, òbviament) en el IV Encontre de les Famílies (vull dir dels escriptors/es) que se concelebrarà (vull dir celebrarà) a la Vall dels Alcalans, capital Llombai. La fontaneria alginetina s'ha posat les piles i n'aportem dues. Què? Som competents o no?

Àlan Greus

Anónimo dijo...

Con dos cohone, Àlan!
I és que la gent d'Alginet sou uns Terminators. Ah! No val a disfressar-se perquè crec que des de l'Alcúdia, per a no ser menys, també en vénen dues. No m'ho acabe de creure perquè són capaços de disfressar dos tios de lagarterana. Passarem llista i si Millo no apareix, sabrem qui és una de les lagarteranes.

Anónimo dijo...

Catarroja descoberta! A l'altra et calles i no publiques els secrets que et confien, OK?

Anónimo dijo...

El problema serà si durant la visita al temple apareix un bisbe mitrat. Què fem? Li orientem el vot o el despullem per veure si és una disfresa?

L'HOME DEL CARRER