viernes, 8 de febrero de 2008

Fonts dignes de tot crèdit han comunicat que González Pons anunciarà el cost de la visita papal durant el debat televisiu amb Teresa Fdez. de la Vega.

10 comentarios:

El xicon de l'atic no t'espera per a sopar dijo...

I possiblement intentarà convéncer tots els valencians que la visita papal no només no ens ha costat un euro de la butxaca sinó que fins i tot estan esperant que el Vaticà els envie uns milionets perquè encara els ha tocat refer.

Anónimo dijo...

Sí, clar, i les declaracions les farà en valencià...Com la vice-presidenta, segur.
Des de La Marina

Anónimo dijo...

PREGUNTA:
Si de cas els ha sobrat algun euro, encara podrien signar el conveni amb el govern central per accedir a les ajudes per a llibres?
Ara que, vist com està el pati, igual s'ho gasten tot en bíblies.

Des de la Ribera del Xúquer

novesflors dijo...

Molt pitjor. S'ho gastaran tot en catecismes per alliçonar la gent i posar cadenats en el raciocini. Així mantindran tot el seu poder intacte.

Anónimo dijo...

Clar, després no voleu anar a l’infern. I és que no s’entereu. El que jo dic: “Estem en el món per omplir-lo”.
L’espectador.

Anónimo dijo...

L'infern deu ser com Guadalajara: existeix? Algú l'ha vist?

L'home apòcrif

Girbes dijo...

Clar que Guadalajara existeix incultes, es on van es de Madrid a pasar la ITV, que es mes barateta i no te miren el cotxe

Anónimo dijo...

Que sí, home, que sí, que mentre el VK no publique una altra entrada anirem divagant i fent l'indi. Per cert: Guadalajara no és allò de "Guadalajara en un llano, Mèxico en una lagunaaaaa?

VK dijo...

Estimats lletraferits, homenots riberencs i públic en general:

- Només crec en una Guadalajara,la literària de Quim Monzó

- L'infern torna existir,sembla que promotors i especuladors varis opten ara per exprèmer el subsòl.

- Estic que me'n puge per les parets com l'Spiderman, des del divendres passat tinc feta pols la connexió a internet. Així que per ara continue emeten "en proves". Tanta preocupació de Telefònica pelmón de la velocitat (F1, motociclisme,Copa Amèrica...) i no els importa gens ni mica que la connexió a internet vaja més lenta que "el caballo del malo"

Carlos V dijo...

Els Blogs de La Safor

Aquesta pàgina pretén (de forma modesta i totalment artesanal) ser el punt d'encontre del panorama blogger de la comarca de La Safor. Un punt on poder trobar d'una forma més fàcil aquestes pàgines tan interessants i que esperem que tots ens ajudeu amb el vostre granet de sorra a ferla més gran i activa.
L'idea va nàixer de una xarrada a càrrec d'Enric Morera i el nostre alcalde Orengo al Casal Jaume I sobre els blogs i la política. Això em va fer pensar que fea falta coordinar aquest nou món emergent i que tant de moda s'ha posat en els últims anys.
Esperem que no siga una moda que pasa pronte. Així mateixa, a l'hora d'elegir un link per aquest blog, no s'ha pogut utilitzar ni es mots de "gandia", "la safor" o "safor" a seques perque algú els va registrar ja fa anys (i abandonats est`n per desgràcia)
Així que bo, espere la vostra ajuda i colaboracions aportant nous links de gent saforenca, encara que aquestos estigen a altres parts del pís o fins i tot a l'estranger. Publique-los ja siga mitjançant comentaris o envieu un correu
charlifuster@hotmail.com
http://www.elsblogsdelasafor.blogspot.com