miércoles, 6 de febrero de 2008

PREOCUPAT


Preocupat perquè els tres signants habituals del bloc s'entesten a anomenar-se L'home del carrer, L'home del carreró i El xiquet de l'àtic, tres denominacions relaciones amb el món de la construcció i de la rajola. Després de meditar una estona (no massa, perquè ja sabeu que les meues neurones juguen privades com els braços del Genovés), he arribat a una conclusió que em té preocupat i, alhora, intrigat. No seran aquestes tres persones una mena d'espies al servei dels grans constructors i organitzadors de PAIs. Home, carrer, carreró, àtic...No s'hauran batejat amb aquests noms sense adonar-se que estan declarant involuntàriament les seues intencions? Considere que, si no fóra el cas, s'haurien posat altres noms menys simptomàtics, jo què sé, per exemple, L'home de l'albergínia, L'home de la fullaraca o El xiquet de la rosella... Doncs, no. Carrer, carreró i àtic. Ui, ui, ui!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

A/a del senyor Lletra,

En calidad de portavoz de la Junta de Accionistas de la Promotora Planera me dirijo a usted como bajofirmante de la entrada que bajo el epígrafe de "Preocupado" ha sido publicada al blog Tirant a Fotre en el cual además de redactor esporádico ejerce como gerente.

El motivo de la presente es comunicarle la más absoluta repulsa a su escrito por parte de la empresa que represento, pues en el citado texto, elaborado de forma tendenciosa y partidista se ejerce una explícita crítica a las actividades económicas que tienen a bien realizar empresas como Planera.

En su deficitaria versión de los hechos elude evidenciar el avance que para nuestra Comunidad ha representado nuestro ponderado quehacer en el último lustro así como su magnífica contribución a la mejora del bienestar del conjunto de la sociedad.

Enumera un listado de tópicos propios de la prensa sensacionalista progresoide que faltan a la verdad y alude de manera jocosa al apelativo elegido por tres de nuestros subordinados para ejercer libremente su derecho a la expresión escrita.

Espero que sirva esta nota para que reflexione sobre lo errado de su proceder y en no demasiado tiempo rectifique o elimine este pseudoartículo, ofensa infame y sin fundamento.

Le agradezco su atención y espero poder dirigirme de nuevo a usted con otros propósitos más gratos.

Buenaventura Ados Ados

El xicon de l'àtic dijo...

El teu atac al sector de la rajola ja ha tingut fins i tot, repercussió mediàtica:

"González Pons acusa al Gobierno de perseguir al sector inmobiliario (El País)"

Marta dijo...

Home de l'àtic tira. Pareix el veí de dalt. L'home del carrer encara; em recorda a Pla. L'home del carreró... fa por! Pareix que vaja a atracar-te! :-)) I això que sé que -siga qui siga del trident- és bona persona!

Anónimo dijo...

Estava clar que un dia o altre ens havien de descobrir. Des que entràrem en precampanya intuïa que teníem les hores comptades. Només em queda reconéixer la meua dependència més absoluta del sector del blic al qual em lliga una hipoteca de per vida, terrena i celestial. Només em queda l'esperança que "l'euromillón" passe per ma casa i toque a la porta. Mentrestant, acceptaré la penitència que m'imposen els visitants del bloc, fins i tot a la més dura, com canviar de nom.
L'HOME DEL CARRER (amb perdó)

Anónimo dijo...

Con que preocupat, eh?

No hauràs volgut dir PRE OKUPAT?

No cal que m'entretinga a explicar-te la que va a caure't si el B. Ados Ados fa una volteta per revisar com van el comentaris del BLOC. O d'ara endavant li direu BLIC?