viernes, 8 de febrero de 2008

Fonts dignes de tot crèdit han comunicat que González Pons anunciarà el cost de la visita papal durant el debat televisiu amb Teresa Fdez. de la Vega.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

I possiblement intentarà convéncer tots els valencians que la visita papal no només no ens ha costat un euro de la butxaca sinó que fins i tot estan esperant que el Vaticà els envie uns milionets perquè encara els ha tocat refer.

Anónimo dijo...

Sí, clar, i les declaracions les farà en valencià...Com la vice-presidenta, segur.
Des de La Marina

Anónimo dijo...

PREGUNTA:
Si de cas els ha sobrat algun euro, encara podrien signar el conveni amb el govern central per accedir a les ajudes per a llibres?
Ara que, vist com està el pati, igual s'ho gasten tot en bíblies.

Des de la Ribera del Xúquer

Anónimo dijo...

Molt pitjor. S'ho gastaran tot en catecismes per alliçonar la gent i posar cadenats en el raciocini. Així mantindran tot el seu poder intacte.

Anónimo dijo...

Clar, després no voleu anar a l’infern. I és que no s’entereu. El que jo dic: “Estem en el món per omplir-lo”.
L’espectador.

Anónimo dijo...

L'infern deu ser com Guadalajara: existeix? Algú l'ha vist?

L'home apòcrif

Anónimo dijo...

Clar que Guadalajara existeix incultes, es on van es de Madrid a pasar la ITV, que es mes barateta i no te miren el cotxe

Anónimo dijo...

Que sí, home, que sí, que mentre el VK no publique una altra entrada anirem divagant i fent l'indi. Per cert: Guadalajara no és allò de "Guadalajara en un llano, Mèxico en una lagunaaaaa?

Anónimo dijo...

Estimats lletraferits, homenots riberencs i públic en general:

- Només crec en una Guadalajara,la literària de Quim Monzó

- L'infern torna existir,sembla que promotors i especuladors varis opten ara per exprèmer el subsòl.

- Estic que me'n puge per les parets com l'Spiderman, des del divendres passat tinc feta pols la connexió a internet. Així que per ara continue emeten "en proves". Tanta preocupació de Telefònica pelmón de la velocitat (F1, motociclisme,Copa Amèrica...) i no els importa gens ni mica que la connexió a internet vaja més lenta que "el caballo del malo"