jueves, 22 de mayo de 2008

Antídot sabatí contra el chiki-chiki

Tirant a Fotre amb la (bona) música

Agenda cultural (Cita inexcusable)

Qui? Alfred Garcia. D’origen carletí i neoadscripció algemesinenca. Un fenomen. Compositor i pianista. Es fa acompanyar d’un piano de nom Clemente (sí, com l’entrenador basc) i no d’una guitarra anomenada Luciana.

Què? Un concert ben íntim (és un dir, més que res per l’atmosfera, home, espere que en siguem més de vint) on oferirà les seues darreres composicions, la majoria arreplegades a “Sagnant” el seu últim disc.

Quan? El proper dissabte 24 de maig. A les 19:30 hores.

On? A la Casa de la Cultura d’Alzira.

Per què? Perquè és un músic com un piano de cua (mai millor dit) i encara que no sigues cap melòman gaudiràs amb la interpretació de l’obra d’aquest jove compositor riberenc. Per cert, t’avise que aquest tio ni vesteix rotllo cobrador de morosos ni pretén abstraure’ns amb virtuoses peces clàssiques (encara que si s’ho proposa ben segur que ho aconseguiria).

Com? Apropant-se a escoltar-lo. No se m’ocorre millor manera de passar una vesprada de dissabte tranquil·la, amena i per a tots els públics (bo, potser sí, per aquesta també n’és una). A més l’oratge ja indica que el dissabte una borrasca amb prou mala llet arruixarà bona cosa i amb eixe temps què feu vosaltres pel carrer. A més a la Casa de la Cultura estareu sota sostre i les butaques són prou còmodes.

VK

Casi la mitad de los españoles no se ducha a diario y sólo un 14% lo hace cuatro veces por semana (Levante)
Clamorós èxit popular de les campanyes mediàtiques de sensibilització per a l’estalvi d’aigua. Espanya contribuieix personalment a la lluita contra la sequera.

Lo Rat Penat arremete en su 130 aniversario contra la Acadèmia Valenciana de la Llengua
Enric Esteve, presidente de la entidad, dice que el idioma que utiliza Canal 9 "no es valenciano" (Las Provincias)

Mai pensava que arribaria a dir-ho, però coincidisc plenament amb Enric Esteve. Efectivament la llengua emprada a C9, és castellà o una varietat col·loquial amb força vulgarismes, però mai, el valencià estàndard que hauria de ser.

RTVV tendrá el próximo año un contrato-programa que revise su modelo financiero (Levante)
L’espai en qüestió portarà per títol 3D (Destarifat Deute Descomunal).

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Tots d’acord, l’idioma no és “valenciano” és canalnouano.
Canalnouano. m.(1) Es diu de la parla utilitzada per alguns comentaristes de la inimitable cadena de TV Canal 9. (2) Espècie de llenguatge parlat per Ànsar en la intimitat.
Variant dialectal : Pedrasiano. m. Canalnouano escrit per Pedrasa en la popular revista algemesinenca “Berca”.

L'Espectador.

Anónimo dijo...

Vistes les audiències obtingudes pel l'amic Chikilicuatre, no m'estranyaria que al concert de piano foreu solament 4 o 5. Que lamentables que som!!!!!!!!!!!! Paciènciaaaaaaaaaaaaa....

Anónimo dijo...

I dic jo: com a bona cristiana tan sols em duxjo una vegada a l'any.

PD, hi ha algú que em pugues dir com s'escriu "dutxo, dujo, duxjo o duxo,Uiiiiiiiiiiiiiii que dificil"
Gràcies.
Una veïna del raval.