lunes, 19 de mayo de 2008

9 CANAL SUR

Hui és un d’eixos dies on has de plantejar-te dues vegades no presentar-te al PROP més proper i quan el funcionari públic et pregunte què vols, no abocar-li:
- Doncs mire, m’agradaria que em lliurara els impresos per a apostatar de ser valencià.Perquè ja estic fins els nassos.

La premsa, fins i tot la més propera al règim, ens confirma que Canal 9 és un forat negre que no para d’engolir milions d’euros, hores de programació en valencià i una audiència penitent que s’entesta (per allò que és la nostra) a continuar perseverant en el martiri catòdic.

Per altra banda, l’educació està pitjor que mai, que ja és dir. El conseller no sap cap on pegar, la pensada de l’Education for the ciutadations ha esdevingut un embolic del qual ningú no es fa responsable i els docents, que no saben cap on mirar, van més perduts que un coll verd per l’albufera en dia de tronà.

A més Paco Camps ha dimitit del maldecap de ser President i ja porta setmanes amb el piloto automàtic de la governabilitat ficat i més preocupat del que passa a Gènova que del que passa a casa nostra mentre com a bona núvia nerviosa espera impacient el convit congressual de juny per tal d'oferir noves glòries a un partit cada cop més impopular per als seus. Deu pensar “ a río revuelto (i cabalós per a un bon transvasament) ganancia de ppescadores”.

Ah, i per descomptat a l’altra vora, al marge esquerre, no hi resta ningú ni se l’espera. Els socialistes ja deuen estar de vacances i els nacionalistes continuen en una perenne refundació galantejant forces desunides i ecològiques.

Doncs bé, per a postres. Em conten que C9 per tal d’eixir de la crisi (o desacceleració) mediàtica en la que està submida ha encetat l’emissió d’un programa anomenat ALMA DE COPLA que pretén llançar a l’estrellat nous valors de la copla. No m’ho crec. Com a broma no està malament. Ací promocionem la copla i a Sevilla les albaes. Però força encuriosit em llance al buscador i com no, ensopegue amb el programa en qüestió. Ací teniu el propòsit del mateix amb les seues pròpies paraules:
En Televisión Valenciana hemos empezado a buscar a una joven y esperamos que futura estrella de la copla. Diez concursantes y ocho aspirantes nos han mostrado ya sus dotes como cantantes dentro de este género. Ya tenemos, por tanto, a los 14 primeros concursantes, pero nos faltan dos.

Ja ho sabeu, comboieu a la veïna , agafeu la guitarra i cap a Burjassot. O bé espereu al proper esperpent, aquesta vegada exportat de TeleMadrid: "cohe la rachola que nos sobra y vente a bailà un chotis". Així, més xulos que un 8, o millor dit, que un 9.
VK

4 comentarios:

Anónimo dijo...

No seré policament correcte. N'estic de Canal 9 i la seua espanyolització-andalusització, fins als morros de la figa!

Anónimo dijo...

A veure si ens aclarim. Segur que és “Alma de copla”? El meu amic ( de dretes) m’ha dit que és “Copula con Alma”, una porno que fan a les tres de la nit. A veure si ens aclarim!
L’Espectador.

Anónimo dijo...

Idees per a una millora de Canal 9

Canal 9, privatizació o elimininació ja.

Els informatius de canal 9 en anglés
Els matins que els facess desde barracons
I la resta desde le llistes d´espera

Anónimo dijo...

Com bé diria Xavi Castillo: "Xéee, això ho pague jooooo"...
Donçs sí.... ho paguem nosaltres. :-(

Es el que té, que la teua tele és diga "Canal nuev"