lunes, 28 de abril de 2008

Metàfora rosàcia


romeu m. Pelegrí que va en romiatge a un santuari.
pelegrí m. Persona que fa per devoció un romiatge a algun santuari, sol o en companyia d'altres.
Ara només caldrà definir quina serà la millor ruta fins el santuari i si pagarà la pena acarar la travessia sol o en segons quina comapanyia.
VK

5 comentarios:

Anónimo dijo...

No cal que sigues tan críptic. PSPV no. BLOC sí. Tens vergonya?

Anónimo dijo...

Vergonya de què, d'aterrar i deixar de deambular per l'univers platonià?

A hores d'ara la situació electoral del País Valencià s'assembla molt més a la de Múrcia o a la de qualsevol altre territori sense cap empremta nacionalista que a la de Galícia o les Illes (Catalunya i Euskadi estan a anys llum)i si neguem aquesta dura evidència encetem malament el camí.

Per aquest motiu crec que hui per hui cap projecte nacionalista valencià podrà albirar un futur esperançador sense,per un costat, arrossegar un ampli ventall de sectors socials,i per un altre, comptar amb un PSPV més fort.

La perpètua hegemonia popular només podrà ser substituïda per un aplec de partits que abrace forces progressistes i nacionalistes,i si no és així,que algú m'ho
explique.

Però per desgràcia el PSPV està més preocupat en practicar una intraoposició de caire cainític que de parar-li els peus al PP, EU no sé sap ben bé què és i el BLOC continua a la recerca d'un projecte que resulte viable i engrescador víctima d'una permanent refundació que li permeta ensopegar amb algun calador de vots que puga aprofitar.

Anónimo dijo...

Collons VK, quina resposta més llarga i sense cap tipus de dibuixet que la faça un poc més amena.
Tens raó al teu comentari, com quasi sempre que no parles amb mi.

Anónimo dijo...

Con dos cohone, V.K. !

Anónimo dijo...

Volem, volem, volem
Volem la independencia
volem, volem, volem
PAISOS CATALANS