miércoles, 7 de noviembre de 2007

Un,dos,tres, recalifica otra vez

Per tres-centes setanta-quatre pessetes, digueu-nos el nom de clubs esportius de la Comunitat Valenciana que seguint l’exemple del València CF i del Llevant, ja pensen en sanejar els seus comptes corrents acudint a la Generalitat a què els cuine un bon “pelotazo”. Un, dos, tres, responda otra vez?
El Pamesa exige una recalificación como el Valencia y el Levante (Levante-EMV)

El negoci és redó. Algun del milers d’especuladors que pul·lulen per les nostres terres compra un club esportiu. Si tot eix bé, es forra. Si tot eix malament i a més enfonsa l’equip, també. Com? Manipulant el sentiments dels aficionats que en matèria esportiva són molt passionals i adreçant-los no contra ell, vertader culpable de tot l’embolic, sinó contra les autoritats polítiques. Si aquesta maniobra és amanida amb un poc de greuge comparatiu amb l’equip rival o amb una mica de politització esportiva, ja ho tens. Terrenys per requalificar i la butxaca una altra volta plena per tornar a començar.
VK

1 comentario:

Anónimo dijo...

Tu ho has dit molt bé, manipulació dels sentiments pasionals que arrastra el futbol. Imaginat que no reclaifiquen el Mestalla: segur que hi ha manifestacions d'aficionats exigint-ho. I si l'empresa del sr. X també va mal, hi haurà manifestacions?? O el que és pitjor, es farà el mateix "xanxullo recalificador" per a beneficiar al sr. X? No passa res, com deia el gran Xavi, ho paga tot el capità moro d'Alcoi, és a dir, el contribuient.