miércoles, 21 de noviembre de 2007

Paradisos artificials


S’apropen les eleccions i arriba l’hora de tornar a agitar el fantasma pancatalanista. Tradicional, simple i efectiva operació demoscòpica. La nostra massa electoral confia cegament en nosaltres, fem allò que fem (i mira que en fem de ben grosses!) així que anem a intentar arrabassar uns quants vots més en els ja exigus caladors regionalistes que en les estatals això del vot útil pot obrar miracles.

La dreta ací a València mirant de cua d’ull el seu extrem més distant i els nuclis retenidors de l’essència pàtria mentre a la resta de l’Estat opta per recercar en l’armari propagandístic un vestit molt més modern i centrista.

Quin panorama! Vilipendiats, amenaçats, menyspreats...i damunt quina gran ofensa, col·loquen per València i Alacant com a caps de llista dos ministres valencians i socialment valorats, serà possible! Fins ací podríem arribar. Quina gentola, forasters vindran que de casa ens trauran...

El poder valencià, o és popular, o no és poder! (Ricardo Costa, Genetista valencià, crec que dixit).

Una isla artificial frente a Valencia (Levante-EMV)
ZP ens arracona, caldrà imaginar nous paradisos artificials mar enllà, inventarem un estat idíl·lic on poder-nos refugiar, somniar, balafiar sense mesura. Un oasi oligàrquic de llum i pirotècnia. Allí escoltarem el dolç xiuxiueig de milers de cavalls mecànics i esperarem asseguts a la balconada l’arribada d’un vaixell que no arriba...


VK

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Vaja, home! Una altra vegada, Hilario! I és que ja no saben com fer la guitza, com incordiar ni com posar el personal de mala beta. Posats a tancar teles, per què no tanquen C9? Ja no pot ser més absurda, més pobra de recursos, més parcial, més...(ací, poseu els adjectius que vulgueu, perquè de segur que li van bé.) Pel que respecta a l'illa, sense comentaris. Diuen per a gent normal i, tot seguit, asseguren que hi haurà ports particulars. Vaja quadrilla de gentola! Per què no munten l'illa allà on l'esquena perd el seu nom?

Anónimo dijo...

M'encanta la idea de posar una illa davant la Malvarrosa.
Ahir estava escoltant Radio 9 i al locutor de la vesprada, definitivament, la idea li agradava. Paraules literals d'aquest element: "intenta quitar el suministro de agua a través de la desalación de aguas, porqué aquí eso no nos gusta". Locutor, arquitecte i tècnic de medi ambient: tot en uno!!!!