miércoles, 23 de enero de 2008

Buenos días Perú


Bona nit estimats televidents de la comunitat andina. Els parla Teófilo Cubillas presentador de Buenos días Perú, el seu magazín vespertí. Passem sense més demora amb els titulars de hui dimecres:

El bueno,el feo y el malo
Camps: El PP se mide con un ministro "expulsado", otro "fracasado" y con la vicepresidenta del "peor gobierno" (Las Provincias)
Doncs, amb uns rivals de tan poca entitat, com el PP perda les eleccions a veure com ho justifiquen?

La dedocràcia
El 95% de los barracones y el 50% de las asistencias de Ciegsa se otorgan a dedo (Levante-EMV)
Tot és una gran mentida, ha afirmat el Conseller, orquestrada pels socialistes. L’adjudicació dels barracons no es pren tan a la lleugera, els projectes s’atorguen mitjançant un sistema just i arbitrari: ho rifem “a trenta i el ou” entre les empreses amigues.

Minicampanya electoral
El Bloc hará campaña por la plaza de Jaume I (Levante-EMV)
Segons ha afirmat hui mateix el màxim dirigent de la formació valencianista, degut a la manca de pressupost que pateixen, la propaganda electoral per a les properes eleccions generals es limitarà a la Plaça de l’Ajuntament de València i, a tot estirar, als carrers dels voltants.

De bon rotllo...
El arzobispado envía un discurso del Papa y una estampa del cardenal a una apóstata (Levante-EMV)
El paquet també incloïa una motxilla de peregrí de la Trobada de les famílies, un rosari i una edició en cuir del Nou Catecisme. S’espera, que afalagada per tants presents, l’apòstata reconsidere la seua inconscient decisió i es reincorpore al seu lloc de treball a la Universitat de València, on fins aleshores impartia classes de Teologia
Turisme de sol i platja
El nivel del mar Mediterráneo subirá medio metro en 50 años (Las Provincias)
De cine, d’ací vint anys quan acabe de pagar la hipoteca, el meu pis s’haurà revaloritzat un 200% (Es ven pis a Algemesí: cèntric, lluminós i a primera línia de platja)

Lliga espanyola. Mercat d'hivern
El cardenal se reafirma como ariete de los obispos al atacar de nuevo las reformas del Gobierno (Levante-EMV)
No cal que Koeman continue sondejant el mercat a la recerca d’un bon rematador, el té a casa. El cardenal de València es consolida com a davanter centre titular de l’equip episcopal i com a referència indiscutible en l’atac.

Almoines solidàries: Blasco recorta el 90% de ayudas a una plataforma de ONG que lo criticó (Levante-EMV)

A això s'anomena crítica constructiva. Aconsellem a aquesta organització solidària per recuperar el crèdit i els recursos institucionals perduts "tunejar" lleugerament les sigles. 1r pas: Fer desaparéixer la O: NG; 2n pas: doblar les sigles: NNGG. Una volta clos el procés de rebatejament que tornen a provar sort.

Mesures educatives municipals pioneres
El Consistorio de Carlet acondiciona cuatro parques saludables para realizar ejercicios físicos (Las Provincias)
L’ajuntament carletí, preocupat pel baix nivell dels alumnes de la localitat que cursen el Batxiller científic ha decidit prendre aquesta innovadora mesura acadèmica. Els alumnes disposaran a més de les comoditats d'estudiar a l'aire lliure, d’un banc de fusta, una calculadora científica i un professor de recolzament. En les properes setmanes s’incorporaran taules periòdiques d’elements i laboratoris mòbils per treballar també la Química en unes millors condicions.

Teófilo Cubillas

1 comentario:

Anónimo dijo...

N'hi ha tant, que no sé què dir. Però després de llegir els extractes i les ressenyes dels dies anteriors és com per a despertar-se entre palpitacions a la mitjanit. De vegades m'assalta el pensament que l'anormal sóc jo. I, per si no en tens prou, posa la televisió qualsevol nit i acabaràs d'il·lustar-te i de completar el capítol d'insults, grolleries, paraules grosses i agressions televisades en directe. Però, què haurem fet, senyor mio, perquè hàgem de compartir la Terra amb una fauna tan desventada? No seguiré, perquè ara parlaria dels bisbes i concretament de Gasco I, el de l'estampeta. M'ho han deixat tan bo, els bisbets, que les pròximes eleccions votaré el partit que més es comprometa a lluitar per un estat laic.Em dóna igual monarquia o república, però ja n'hi ha prou que donant-los a menjar secularment, ens mosseguen la mà cada vegada que els vinga el rot.
L'HOME DEL CARRER