sábado, 22 de septiembre de 2007

Literatura hagiogràfica


La vida de los santos inspirará Educación para la Ciudadanía en colegios católicos (El País)

No sé de què ens sorprenem. Molt més ràpid que Escrivà de Balaguer, molt més veloç que Joan Pau II, l’inefable Jiménez Losantos rebrà un complit i canònic homenatge per part de la seua patronal.

Currículum i mèrits li’n sobren a aquest il·luminat i adalid de la croada antiprogressista qui com el Cid féu de la seua última batalla, la seua millor victòria.

Tragàrem si hem de tragar, ha confessat un mandamàs de la Conferència, però nosaltres triarem la pena. Voleu Educació per a la Ciutadania, doncs l’església no serà qui cave una nova trinxera, però, estigueu ben tranquils, que del temari, ja ens n’ocupem nosaltres. Quina vida més modèlica, exemplar i exemplaritzant que la de l’escolanet Federico?. A més, a banda de la ajustada biografia del gurú de les ones, les classes comptaran amb recursos sonors (hores i hores enregistrades de la COPE) i escrits (un resum de les seues abrandades columnes periodístiques).
VK

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Crec que de les poques coses bones que ha dit el sr. Pla es podia afegir a aquest comentari teu. Davant l'amaneça de donar l'assignatura d'educació per a la ciutadania en angles (Camps dixit), el sr. Pla va i diu:"doncs fem el mateix amb la religió". Amen.

Anónimo dijo...

Alguna idea més per a la qüestió de l'"Educación para la ciudadanía" i per a donar-li força als arguments de Maluenda:
IRIKE: ORTI: GAROKAN: DADULA:BASKBUIZTINERI:BAGAROK: IUNSTIR:BASIRTIR:SABARIDAR:BIRINAR:GURS:BOISTINGISDID:SERAIKALA:NALTINGE:BIDUDEDIN:ILDUNIRAENAI