miércoles, 14 de febrero de 2007

Sant Valentí a la bassa

Retall de la premsa seriosa de hui dimarts: “Territorio envía una imagen de sapos copulando en vísperas de San Valentín”

Ja sé què esteu pensant, que amb notícies com aquesta no calen gaires comentaris i molt menys si la imatge remesa als mitjans de comunicació és la que encapçala aquesta entrada.

Sembla que la Conselleria de Mig Ambient (l’altra meitat ja correspon a Urbanisme) volia destacar públicament l’èxit reproductor aconseguit pel gripau “pintojo” (jo pensava que era Pantojo, però per més que em fixe en la imatge no trobe ni la bata de cua, ni la pinta, ni el bigoti) i no se li acut millor forma que enviar la instantània d’una parella de gripaus pillats in fraganti en una bassa d’Ènguera mentre gaudien de les arts amatòries. A més, la foto sens dubte més pròpia de l’edició batràcia del Playboy va acompanyada del text “San Valentín ha llegado también para los anfibios”.

No sé per què ens sorprenem, qui avisa no és cap traïdor, i el Conseller Pons ja ho avançà en la seua presa de possessió com a màxim responsable de l’àrea. Esteban definí el nou rumb que anava a adoptar la seua Conselleria en forma d’endivinalla «verde por fuera y rojo como el corazón por dentro» .

Només uns mesos més tard ja em resolt l’enigma ponsià: El verd correspon al tipus d’il·lustracions pseudoeròtiques amb què ha començat a delectar-nos i el roig a la nova coloració facial agafada per tots aquells que escolten amb vergonya aliena les seues desbaratades propostes i els seus sarcàstics comentaris.
visèkimé

1 comentario:

Anónimo dijo...

L'HOME DEL CARRER no s'ho acaba de creure. Ahir, en aquesta pàgina del blog llig una notícia sobre gripaus enamorats que hui mateix ocupa una pàgina del diari. Però, com és això possible!!!??? D'ara endavant l'Home del Carrer pensa llegir el blog cada dia i oblidar-se del diari. Amb l'euro que estalviarà, pensa contribuir, altra vegada, a sufragar les despeses inacabables de la nostra insostenible Terra Mítica, paradís i trampolí de la també MÍTICA COMODITAT VALENCIANERA.

L'HOME DEL CARRER (DEL MIG)