jueves, 1 de febrero de 2007

No passa res...

O això tractava de creure fins fa uns quants dies. Però, el desfici i un poc de temps lliure m'han fet canviar d'idea. Us conte: he estat llegint diaris i més diaris digitals. També blocs incorporats als diaris. He llegit comentaris, entrades, opinions, rèpliques, etc. I la veritat és que m'he acollonit. Com us ho dic. Sobretot, en llegir alguns dels articles d'un individu nascut a Terol (no pense ni tan sols pronunciar el seu nom) i he al·lucinat per una tuberia. Com és possible que un suposat periodista diga les coses que diu, que provoque de la manera que ho fa, que insulte de la manera que insulta i que l'Església (propietària dels mitjans de comunicació que empra) mire cap a un altre costat, xiule baixet o, fins i tot, recolze aquestes posicions? Llibertat d'expressió? Perfecte. Mireu els resultats. Us retalle uns fragments d'un dels blocs que depenen directament d'aquesta plataforma:
Hay mucha más gente de la que pensamos, dispuesta a luchar. Se ve en las manifestaciones. Los peones negros, ¿acaso no es otro colectivo en lucha?, y miles de personas esperando, estoy seguro de ello, de que alguien de la voz de marcha. Créeme, no sólo somos los cuatro pelagatos (con perdón),y el de la guitarra que nos manifestamos aquí. En la calle, hay mucha gente cada día más asqueada de esta democracia.
Contra quienes habría que actuar es contra vosotros hijoputas, que sois la nueva-vieja izquierda, la nazi, o la extrema comunista pero de la hoz y el martini, que no el martillo. Si de odio hablamos es el que profesais vosotros y el que os profeso yo hacia vosotros.
Completamente cierto. Hay suficiente documentación que lo demuestra. ¡Tiros a la barriga!

El que em resulta més preocupant és que es tracta de gent molt jove. No passa res?

No hay comentarios: