miércoles, 21 de febrero de 2007

NOTÍCIA DEL MES L’acord salarial aconseguit per la patronal i els sindicats assegura el futur immediat d’aquest blog

La signatura de l’acord de revisió salarial el passat dimecres 21 de febrer ha posat punt i final a les tensions sorgides en l’empresa tirantafotre.com i que havien fet trontollar els ciments d’aquest portal d’opinió ja que fins i tot s’havia especulat amb la continuïtat del projecte.
La plasmació de l’acord tingué lloc al saló de plens de la seu de la corporació multimèdia.
El document de consens fou signat per Enric Lluch com a gerent i president del consell d’administració del portal, Josep Millo com a portaveu del sector de les puntocom i principal accionista de l’empresa i Vicent Climent com a enllaç sindical i portaveu electe del comité d’empresa.
Després de la signatura tots els assistents es mostraven satisfets per haver aconseguit pactar un document que beneficia totes les parts, tant empresaris com treballadors, i que assegura la continuïtat del blog.

És tracta doncs d’una aposta decidida per la viabilitat de la societat, per la modernització dels recursos i per la prosperitat econòmica de tots els implicats.
També s’aprofità la trobada per a debatre altres temes d’interés general com conèixer quina és la sensibilitat dels operaris davant l’intent d’una empresa àrab de capital de risc per adquirir el 40% de les accions, examinar les nombroses propostes de patrocini que han arribat o estudiar la possibilitat de llançar una OPA hostil sobre alguns altres blogs del sector per tal de consolidar la posició de privilegi dins del mercat virtual.
visèkimé
PS. Per als meus dos caps cibernètics, Josep, pel favor de hui i Enric (i Fina per extensió), salut, força, i joia en la nova tasca que tot just acabeu de començar.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Collons quina eficàcia! Ja ens agradaria a alguns que s’arribaren a acords amb la patronal tan ràpidament.
Man***

Anónimo dijo...

Home, tu, no fotis! Amb aquesta patronal, qualsevol val! Això no té cap mèrit. És com aquell que diu: !!Con buena picha, que bien se jode!!

Anònim profung