jueves, 12 de noviembre de 2009

Tres. Tres. Tres-cents trenta-tres


Doncs això. Com indica el títol, després de tres anys i tres-centes trenta-tres entrades ens acomiadem. El primer tres, correspon, i disculpeu-me la meua autoinclusió, al nombre de tirant a fotedors que durant aquest temps ens hem deixat caure per aquest indret virtual. Sense dubte, unes xifres força redones per signar el punt i seguit.

Pep Guardiola, d’una manera força assenyada, en ser interpel·lat pels periodistes sobre per quin motiu després de finalitzar la temporada més exitosa del club decidia desprendre’s d’un dels jugadors més importants del seu planter, no dubtà a afirmar que sovint cal canviar per a què tot continue igual.

Potser calia un nou enfocament, una nova espenta, una nova il·lusió. Així que la parella d’Homes de les vies públiques, fundadors i coadministradors d’aquest bloc, han decidit que abandonem aquesta espartana residència d’estudiants i que ens traslladem a un nou emplaçament, un loft, més ampli, confortable i lluminós.

Portem ja alguns dies de mudança. I la veritat que anem una mica a corre-cuita. L’amic Lletra desitja tenir-ho ja tot enllestit per donar de forma oficial la benvinguda aquest nou espai de trobada tri-pulat amb la tradicional crònica a la contra del sopar de lliurament dels Premis Ciutat d’Alzira.

Així que ja ho sabeu, si us ve de gust, passeu i vegeu el piset: 
LES TRES BEN TOCADES

VK

1 comentario:

BANNLOG dijo...

Buenas tardes! Somos un pequeño grupo de jóvenes emprendedores. Nosotros somos una empresa la cual le podría re modelar su blog o hacerle banners/logos.
Y es gratis ya que es para un proyecto de la escuela!

Gracias por su atención!

Para contactar con nosotros: bannlog@gmail.com