miércoles, 28 de marzo de 2007

EL BLOG SOM TOTHOM


A LA VISTA DE les nombroses -i complexes- indústries i tribulacions que comporta el canvi d'estat (vull dir, de fadrí a casat), de la difícil perípècia que experimentem els humans quan ens cauen les dents i hem d'esperar que ens isquen les de la tercera generació, de l'agenda tan apretada dels il·lustres anònims que hi participen (incloent-hi el polifacètic HOME DEL CARRER i l'imprevisible HOME DEL CARRERÓ), i sense oblidar els dubtes dels enigmàtics MAN***, ETOO, i un llarg etc. del qual no queda exempta la meteorologia adversa i diversa amb que ens està obsequiant aquesta procelosa primavera, els gestors més deventats d'aquest blog,


PROPOSEN programar la paella pendent per a primer cap de setmana del més de maig. Des d'ara mateix, aniran apareixent periòdicament diverses imatges de tal suculent plat perquè aneu mostrant les vostres preferències: de carxofes, paella d'estiu, de verduretes, amb safrà de bri, amb socarradet..., en fi, al vostre gust. A demòcrates no ens guanya ningú. I trobant-se tan a prop les eleccions, no deixarem que passe l'ocasió per a enviar sms (els ciris han quedat obsolets) als sants de la nostra devoció perquè s'acompliesquen, encara que siga en part, alguns dels nostres precs més ancestrals.
Amén.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

VISÈKIMÉ:
simplement, et mereixes un monument. Que lleven el de Signes i que fiquen un bust teu a l'entrada de l'Alcúdia.
Quan ja ens veiem amb l'aigua al coll has aparegut tu per a solventar la situació, els "cracks" de debó apareixen per tirar una mà quan més se'ls necessita.
Jo estaré una setmaneta "off" encara que intentaré narra les mues peripècies riberenques per NY. Un vilatà a la cort de l'emperador Bush.
Bé, conteu ja amb dos comensals i tranquils pel dolç que com diria el capità moro d'Alcoi: Això ho pague jo.
Una abraçada a tots i ens veiem d'ací uns dies.

Anónimo dijo...

Si és veritat allò que diuen algunes veus (que vas a casar-te), quasi podria assegurar que més que "off", estaràs "on" o "in". Felicitats a manta.

Anónimo dijo...

Tanta democràcia, tanta democàracia; doncs a mi m'apuntes un entrecot al pebre.
man***

Anónimo dijo...

VISÈKIMÉ:
Ara sí, ara bé la bona, m'acomiade uns 10 dies i promet retornar amb forces renovades.
Aprofite per convidar-vos i animar-vos a què s'apunteu a la paella, encara que Josep s'esforça puntualment a convéncer-vos amb imatges gastronòmicament idíliques.
També us avise que no us agobiaré amb el vídeo del casament(entre altres coses perquè no hi ha) ni amb imatges del viatge (ara, que si m'insistiu molt igual després de resistir-me una mica hi accedisc).
A reveure'ns