jueves, 25 de diciembre de 2008

El silenci


El silenci

Ara fa uns dies, la junta de l'AELC enviava als associats i, alhora, penjava en la xarxa un escrit, en què parlava de l'Editorial Bromera en termes, si més no, ofensius (per dir-ho d'una manera suau). Doncs bé, he buscat i rebuscat entre tots els blocs algun comentari sobre l'assumpte. Res. Com si ploguera. I això em fa pensar en diverses possibilitats:

a) Que la junta de l'AELC no ho ha enviat a tots els associats (cosa que dubte).

b) Que els associats han decidit callar, empassar-se la píndola i cantar baixet.

c) Que bastant gent ha decidit mirar cap un altre costat i, pel temps, quedar bé amb això de "ui, mira, doncs és la primera notícia que tinc".

d) Que prefereixen deixar-ho córrer i que cadascú es rasque allà on li pique.

e) Que l'AELC té bastant més poder del que jo em pensava (i com m'apunta un veterà de batalletes, ofereix la possibilitat de bolos a un bon grapat de personal.)

Algunes de les possibilitats (b, c, d, e i les que em calle), em semblen poc ètiques envers Bromera que, si alguna cosa té, és seriositat i interés a fer-ho bé amb la gent que, d'una manera o d'altra, ens dediquem a posar paraules una al costat de l'altra amb més o menys gràcia.

Des d'ací, amb tota la modèstia, denuncie la gent que transmet a la junta l'AELC unes informacions que, de bon segur, són errònies i carregades de males intencions.

11 comentarios:

ginjol dijo...

Estiró d'orelles: al meu bloc hi ha una informació al respecte des de despús-ahir. Porta per títol Tragicomèdia en sis actes, amb explicació i petició final. Encara que si lliges només el principi potser no copses per on van els tirs.
Una abraçada.

Lletra dijo...

Benvolgut amic,
En referia a autors/ores associats/ades. De tota manera, he tractat d'explicar-t'ho al teu bloc.
Una abraçada.

Anónimo dijo...

Molt ben triada la imatge que il·lustra l'entrada. Potser jo haguera optat per un d'aquells cartells blavencs que acostumaven a decorar les estances dels centres de salut i en els quals el rostre d'una jove infermera aconsellava a tots els habitants de la sala d'espera que guardaren silenci.
No sé, possiblement es tractara, com en aquest cas, d'un silenci de tipus terapèutic.

Anónimo dijo...

Aposte per la "e". Quin lloc més tètric no, l'associació aquesta?

Anónimo dijo...

Ja et vaig comentar, amic Lluch, que aquestes coses no passen perquè sí, que mai no plou sense núvols ni que "qualsevol nit pot sortir el sol", malgrat J.S. Ara bé, l'AELC està cobrint-se de glòria deixant que algú pose en boca seua els pensaments que semblen respondre a un objectiu concret.
Si es tractara de triar una de les opcions que acompnayen l'entrada jo triaria les que vénen després de la e), és a dir, "aquelles que em calle".

L'HOME DEL CARRER

Anónimo dijo...

Paciència, Tirant a fotre, la polèmica i el desencert del comunicat de l'AELC tan sols acaba de començar. Han passat festes i són mals dies i la gent fa veure que viu en pau. Però passat Reis, tot tornarà al seu lloc i l'afer AELC-Bromera més que mai. ¿Què diuen els escriptors valencians que formen part de la directiva de l'AELC? Mutis. Sobre el teu dubte: evidentment, l'AELC va enviar la circular en paper a tots els associats (un miler i escaig). Però era d'esperar que durant el 2008 engegués una ofensiva contra Bromera tan aviat com pogués. Recordem que l'any va començar amb la polèmica dels premis literaris fomentada també per l'AELC i en la qual Bromera hi va prendre part amb molta raó. Els elements que aprofiten la junta directiva de l'AELC per a revenges personals han esperat el moment oportú i l'han trobat amb aquesta ridiculesa de la rebaixa d'stocks que només afectava 38 autors de poesia! Tant de bo el silenci sigui, doncs, cosa de festes. Esperem-ho.

Anónimo dijo...

No us perdeu aquest article: L'AELC vulnera l'honestedat professional de Bromera amb una denúncia fútil i improcedent a http://www.aelccomcal.blogspot.com/

Anónimo dijo...

El silenci més fosc, però, el de l'AELC. Quanta, quanta mesquinesa!
Tots a una veu: JUNTA DIMISSIÓ!!!!!!

Anónimo dijo...

Bon dia, vos pase una informació sobre una web de noticies que permet incloure opinions i notes de premsa. Heu de manar un correu en contacte (http://www.valencianoticias.com/contact) dient que voleu donar-vos d’alta com a redactors, heu de dir qui sou i quines notes de premsa voleu incloure.
Si vos ho accepten podreu incloure totes les notes de premsa que vulgueu amb fotos.
La web te al voltant de 2.000 visites diàries el que suposa unes 50 o 60 mil visites mensuals. El 80% de les visites son del País Valencià. Pot ser interessant per a difondre les nostres notes de premsa. La web es www.valencianoticias.com

Anónimo dijo...

Què quet que està açò no?? Ja no es publiquen entrades??

Vinga, ànim i a Bloguetjar !!

Anónimo dijo...

Potser el silenci s'haja fet massa llarg....