lunes, 10 de marzo de 2008

Polibàsquet

Croniqueta d'un partit ( o de dos, segons es mire.)
Diumenge, al pavelló nacional, s'enfrontaren el ZPbàsquet club contra el PP boys bàsquet club, els dos equips que aspiraven al campionat després d'eliminar en semis l'EUminibàsquet i l'ERClub de bàsquet. Després d'una dura competició, el ZPbàsquet club s'imposà per 169 a 153 i es proclamà campió. En declaracions a la premsa, el trainer guanyador manifestà que "entavía hemos ganao de poquito pa los méritos aconseguíos. Ensima, hemos jugao con pelotas trucadas y con la sistella més pequeña". Per la seua banda, el perdedor declarava que "hemos ensistellao más que ellos, pero los rojos han ponío un tabique en la sistella y el árbitro no ha querío verlo. Semos los ganadores morales y, ensima, los más chulos de tóos". Els dos equips eliminats en semis no han fet cap declaració. No els han deixat ni el micro.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Efectivament, sembla que els dos finalistes no tingueren gaires dificultats per a plantar-se en la gran final.

Per cert el Bloc Bàsquet no passà les eliminatòries locals i continua recercant un sistema de joc que li permeta guanyar algun partit, perquè jugadors són els que hi ha i canviar d'entrenador no sembla la millor solució.

Per cert, notícies d´última hora afirmen que la directiva del Club de bàsquet popular ha carregat les tintes sobre el seu entrenador, a qui culpabilitza quasi en exclusiva de la derrota patida contra tot pronòstic. Possiblement encarreguen a una entrenadora de la pedrera comandar el nou projecte que els permeta reconquerir el títol de lliga.