lunes, 3 de marzo de 2008

DEBAT A BAT

Mentre la secció Lexicogràfica de l’ARTE (per cert, aquesta secció ja compta amb una alineació que ni la del Barça del Dream Team: Els Homes de les vies urbanes i Gínjol) continua treballant a bon ritme en l’Acapèdia (esperem tindre-la enllestida per a la propera primavera), jo, prou saturat per la quantitat de notícies que apunten cap aquest mateix punt: El debat d’aquesta nit, m’he dit: si l’Academia de las Ciencias y las Artes de Televisión munta tot aquest sarao, perquè nosaltres que tant tenim en comú amb aquesta (també som una Acadèmia, encara que a ciència certa no està massa clar i responen al nom d’ARTE), no en muntem un altre.

Així que, pensat i fet. La forma de participar és més simple que el mecanisme d’un sonall: trieu algun dels titulars de hui dilluns que us oferisc, opteu per una postura (no, vull dir, que us posicioneu a favor o en contra) i tot seguit, intenteu argumentar (no massa, això sí) les vostres paraules.

a) Pons defiende a 'la niña' de Rajoy (Levante-EMV)
Tenint en compte l'aprofitament ideològic que el líder de l'oposició està fent de la figura d'aquesta tendra criatura, estem davant d’un cas evident d’explotació infantil, sí o no?

b) Los vecinos niegan que el circuito de Fórmula 1 sea de interés general (Levante-EMV)
Si no és general, de quin tipus és l’interés: especulatiu, particular o no arriba ni a general, es quedà en “cabo chusquero”?

c) Cuando Zaplana recibió a Raúl Reyes (Levante-EMV)
Quan Zaplana rebé al número 2 de les FARC, aquest portaveu guerriller a qui representava: A UNICEF, a la Conferència Episcopal o al Movimiento de Liberación de las Tierras Colombianas

d) El PP se despega aún más en la CVA (El Mundo)
Ha muntat el PP una companyia aèria de baix cost que opera des de Manises o una cadena televisiva d’alt cost que manipula des de Burjassot?


Dades tècniques de l’enquesta:
Realització del treball de camp: l’enquesta ha sigut realitzada per l’ARTE el dia 3 de març.
Recollida d’informació: mitjançant aportacions escrites dels lectors del blog
Univers: La Via Làctia o Camí de Sant Jaume. Universo, Miss: una xica prou mona.
Àmbit geogràfic: La Ribera (no l’hospital clar!)i comarques adjacents.
Mesura de la mostra: tres milions d’entrevistes aproximadament.
Error mostral: pam amunt pam avall d’un 5% per a un marge de confiança del 100% que ací tothom es bona gent i al meu poble diuen que no es fia no és de fiar.

Per cert, aneu triant la vostra cadira de boga que ja en queden menys i us tocarà seure a terra
.

VK

1 comentario:

Vista Parcial dijo...

El cas de la "niña", un cas clar d'explotació infantil. A poques xiquetes les han fetes treballar tant.
Per cert, què s'ha fet d'aquella taronja "comuna" que tanta riquesa va aportar a la comarca. Ja ningú no la recorda, pobreta? No mereix una cadira de l'ARTE? Els homes dels carers i els carrerons no són tan joves com per a no recordar-la