sábado, 8 de marzo de 2008

Combregar amb rodes de molí

L’atzar, la curiositat i el desfici (per què no dir-ho) em porten a escorcollar en la xarxa a la recerca d’una bateria de declaracions sobre la llengua que li recorde al candidat Pons quan era Conseller d’Educació i Ciència (sí, encara que no ho recordeu, fou conseller d’educació, fet que demostra que ací a València tot és possible).

Doncs bé, ensopegue amb elles, i d’entre d’altres titulars ben sucosos us en rescate alguns: González Pons dice que Educación rechazará la homologación de catalán y valenciano - Sostiene que el nuevo Estatuto permite desoír la sentencia del Supremo- González Pons dice que no estaban dispuestos a permitir la entrada de "catalanistas" en las Cortes Valencianas...

Abans però de gaudir amb aquestes sucoses declaracions, havia trobat un blog (en periodista digital.com)on el candidat popular fins fa uns mesos escrivia (en castellà, clar està).

Doncs bé la llista de temes tractats en el seu blog que apareixia en una columna a la dreta és aquesta (la cite tal qual):

Fixeu-se quins temes engloba l’apartat Política: Estatuto catalán, Montilla, Pancatalanismo y Rodríguez Zapatero.

Crec que no cal afegir res més… (bo, sí, podria dir que amb Canal 9 a les esquenes, parlar d'amenazas a la libertad de expresión sona una mica a acudit dolent.

Digueu-li obsessió, mania persecutòria, que no son gigantes sino molinos amigo Sancho o com vulgueu…

Però amb aquest candidat i una bona part de la societat valenciana, sense cap dubte, s’han ajuntat la fam i les ganes de menjar.Amb polítics com aquest Coalición Valenciana no cal ni que es presente, que amb aquest ja compten amb una immillorable representació.

El xicon de l'àtic considera que la política és l'opi del poble i que els polítics pretenen (caiga qui caiga) acabar ben col·locats.

No hay comentarios: