miércoles, 26 de marzo de 2008

Però això que val?


Indubtablement es tracta d’un terrible malentés.

Si fa no fa, la vetllada s’hagué de desenvolupar de forma molt correcta i protocol·lària fins que arribaren les postres.

Entre puros, cafés, copes i afluixaments de corbates, algú dels convidats degué fer la tradicional pregunta: Voleu que us conte un acudit?

A partir d’aquest moment el postsopar esdevingué una versió casolana costerana de “Noche de Fiesta”: imitacions de Raphael i Chiquito, anècdotes de la mili i de l’escola, xafarderies municipals i autonòmiques...

Fins que per tal de cloure la festa, l’amfitrió, l’alcalde del Genovés, volgué cloure l’espectacle oferint als seus convidats el seu número preferit: la imitació de Xavi Castillo en el paper del Capità Moro d’Alcoi. El punt àlgid de la representació arribà amb la proclamació del seu famosíssim crit de guerra:
Però a vore, això què val? Doncs tranquils, que açò ho pague jo!

Aleshores tots els càrrecs populars li prengueren la paraula, s’alçaren de la cadira, s’acomiadaren de la muller de l’alcalde i amb un somriure en la cara abandonaren la casa mentre comentaven que el poble podia estar content de poder comptar amb un alcalde tan esplèndid.
VK okupa de nou l'àtik
PS. En els prolegòmens del partit de tornada que enfrontava el València i el Barça, una reportera de C9 entrevistà els dos presidents dels clubs que es trobaven a la llotja. El president del Barça òbviament parlà en català, el president del València el Sr. Morera ho féu en castellà.

Minuts després a peu de gespa un reporter demanava unes paraules al segon entrenador del València, l’exjugador basc Bakero, aquest realitzà el seu anàlisi tàctic en català.
Ni la intervenció de Laporta ni la de Bakero foren subtitulades...la del President del València, tampoc.

3 comentarios:

Ricard dijo...

Fa tant de goig escoltar a Bakero en català en canal 9!
No els entra vergonya a molts valencians al vore que un basc pot parlar en la nostra llengua i ells ni tans sols ho intenten???

Penya Bakero Ja!

Soca dijo...

Bakero, en català? Jo em pensava que parlava en valencià?

Ara, lo millor va ser quan a la ràdio vaig sentir fa uns 10 dies: "Morera toma las riendas del València".

I quí agafa les del Bloc, vaig pensar, "Soler?".

Vista Parcial dijo...

Home, i què volieu: El alcalde de Genovés invita en el ayuntamiento a varios cargos del PP y carga la cena a su casa?