lunes, 3 de noviembre de 2008

Quin nivell!
Mira per on que han posat un dels meus llibres en la mateixa llista de "prohibits" i alhora "disponibles" de manera gratuïta per a membres d'un foro o alguna cosa així. M'han fet arribar el llistat, però no el nom del missatger. No pense buscar-lo; per a mi, ja és un honor aparéixer al costat d'obres tan importants.
I ací, el mail:


LLISTAT (DEFINITIU DE MOMENT) DE LLIBRES DISPONIBLES PER MEMBRES DEL FORO PER A QUE NO TINGAU QUE GASTAR NI UN PAVO EN "LLITERATURA CULTA" * SOCIOLINGÜISTICA PER A JOVES (UNA PERSPECTIVA CATALANA), de Jordi Solé i Camardons * ALOMA, de Mercè Rodoreda (Edicions 62) * LAURA A LA CIUTAT DELS SANTS, de Miquel Llor (Edicions 62) * LA VIDA I LA MORT D´EN JORDI FRAGINALS, de Josep Pous i Pagès (Edicions 62) * LA LLENGUA DEL VALENCIANS, de M. Sanchis Guarner (3 i 4, el Eliseo) * TIRANT LO BLANC, de Joanot Martorell (Bromera Llibres, coleccio Els Nostres Autors) * "El manuscrit perdut" Xavier Moret * "Rondalles Valencianes" Enric Valor, Ed. Bullent * "Mor una vida es trenca un amor" Joan Pla, Ed. Bromera * "Historia de Jaco Xalabín" Anonim, Ed. Bromera * "Vanina Vanini" Stendhal, Ed. Bromera * "Neu i gossos, quin embolic!" Enric Lluch, Ed. Bromera * "La presencia" Mercé Company, Ed. Bromera * "L'espos infernal" Jordi Mata, Ed. Bromera * "El misteri de la lluna negra" Francesc Gisbert, Ed. Tabarca * "Cuit a foc lent" Josep Lluis Segui, Ed. Gregal * " La plaça del diamant" Mercé Rodereda, Ed. Bromera * "Esborratí, esborratot" Mercé Viana, Ed. Alfaguara * "LLIBRE DELS FECHS" * L'ESTRANYA MORT DE VERTA" * "QUE, T'ANGOIXA NURIA?" * "I ARA QUE NURIA?" * "MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN" * "LES CRONIQUES MARCIANES" * "Blau Turquesa" Marina Rubio i Martori, Ed. laGalera * "Venjances" Manuel Talens (Traducció Albert Dasí) Ed. Tàndem * "Júlia" Isabel-Clara Simó, Ed. "Edicions de la Magrana" * "El manuscrit perdut" Xavier Moret, Ed. Empúries * "EUROCONTES" (Ed.La Magrana) * "JOSAFAT" de Prudenci Bertrana (Edicions 62)


Vingaaaa! Mes fem catalanista per a la llisteta... NI UN VALENCIANISTE COMPRANT UN PUTO LLIBRE CATALANERO! Afegiu les vostres aportacions... no consintam que cap companyo del foro gaste els seus diners en ixe fem i al mateix temps ompliga la bolchaca del Eliseo i els seus amigachos... prou diners tenen ya de lo que furten ab les subvencions inmereixcudes.

Què anem a fer-li?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Estimat amic, tant de temps lluitant per a què en l'expressió "literatura infantil i juvenil" allò realment important siga el substantiu i no els adjectius que l'acompanyen , i ara resulta que els primers en adonar-se han estat els del foro aquest.

Per cert, allò susceptible de pira inquisitorial que és: neu, gossos o embolic?

Lletra dijo...

Ni idea, V.K. supose que tot el lot.