sábado, 24 de marzo de 2007

QUIN SERÀ EL SEGÜENT?




Ja ho sabeu de sobres. Cada dia que passa supera l'anterior: precinten repetidors de televisió, veten periòdics, emisores de ràdio i altres mitjans de comunicació. Veure imatges del que cada dos per tres s'organitza a Madrid (sempre Madrid!) posa els pèls de punta. I això que estan en l'oposició. Som capaços d'imaginar què farien si governaren? La veritat és que sí, encara ho recordem. I ací, a casa nostra encara ho veiem cada dia. A mi tot açò em fa olor a un filo-nazisme beneït per la Conferència Episcopal en agraïment als regals (facultats de medicina on no s'ensenyarà a matar). Un podrimer de corrupció que cal acallar com siga i evitar que isca als mitjans de comunicació. Però, encara no s'han "forrat" prou tots els que havien entrat en política amb aquest fi? Quin animalada més ens espera? Quin serà el pròxim esperpent?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Llegia al Levante el següent:
“El vicesecretario general de coordinación interna de ERC, Xavier Vendrell, se mostró hoy dispuesto a ofrecer el Gobierno de la Generalitat a CiU si Artur Mas se compromete a convocar un referéndum sobre la autodeterminación de Catalunya”
I, com m’agrada tant comparar-me amb els catalans de Catalunya, doncs me dic a mi mateix: Vaig a escriure la mateixa noticia però a la valenciana. I m’ix açò:
“El vicesecretario general de coordinación interna de ERC, EU, BLOC, se mostró hoy dispuesto a ofrecer el Gobierno de la Generalitat al PP o PSOE si se compromete a convocar un referéndum sobre la autodeterminación de València”.
Quina bogeria, no?
Man***

Anónimo dijo...

Jo ccrec que serà una cadena de televisió. Pero, no sé de que s'extranyeu. En C9 ja fa anys venen practicant la meteixa política però a la inversa. Quan ve algun ministre o ministra només mostren 3 o 4 imatges de la visita en la secció de succesos:accidents de trànsit, robatoris, etc.