lunes, 5 de marzo de 2007

TERTÚLIA LITERÀRIA

Com podeu comprovar en la imatge que m'ha fet arribar un bon amic, no és que Sant Andreu llegira, sinó que a més a més era un dinamitzador cultural de primera.
Ací el trobem en animada conversa amb Sant Pere (patró dels bidells dels instituts) xarrant en un banc d'un parc celestial sobre l'ultima novel·la que ha arribat a les seues máns. Fins i tot sembla demanar-li al seu germà que pare atenció en un paràgraf que li ha suscitat un gran interés.
Sant Pere admirat per la voracitat lectora d'Andreu li diu: Tu explica, explica que tinc tota l'eternitat.
Sant Andreu li contesta: Quina creu! Deixa't ja els bestsellers i tria literatura de qualitat. Que així sempre et quedaràs a les portes de gaudir de debó amb la lectura.
Sant Pere l'acomiada: Quin martiri açò de tindre en la família un cultureta!
visèkimé

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Després de mirar atentament el quadre, crec que sant Andreu no assenyala el text. Si no fóra mirar, crec que tracta de mostrar el tipus de maquetació o, en tot cas, la tipologia de la numeració de pàgines.

Aficionat als paratextos

Anónimo dijo...

No voldria escandalitzar als lectors d'aquest bloc amb la meua recomanació anterior (si, aquella dels babes). Si arribeu a endevinar quina persona em va passar aquell adreça de segur que us quedeu bocabadats.
Ja veig que Visekimè ha seguit el tema de l'animació lectora a l'art religiós. Obri els ulls amic Visekimé, i aventura't a descobrir l'animació lectora en altres àmbits... (Qué t'he de dir(recordar) a tu!)
Per un altra banda, per a aquell que cercava webs d'animació lectora per a xiquets (que no són babes) us envie dos llocs interessants:

http://animacionalaectura.blogspot.com/
http://bibliopoemes.blogspot.com/