viernes, 9 de marzo de 2007

QUI VE DE PAELLA?


Conten els que més saben que l'assalt de Tejero al Congrés pillà un intel·lectual llegint un llibre que portava per títol el nom d'un peix. Diuen que l'home a penes aturà la lectura per a, poc dalt o baix, amollar: "Els mateixos que ho han embolicat, ho arreglaran". I continuà llegint. A la vista de la raó que tenia i dels temps que s'aveïnen, aquest blog està disposat a seguir l'exemple del mestre i convocar una paella. Així que ja ho sabeu: apunteu-vos. Res de "anónimo dijo..." ni mariconades per l'estil. Poseu-hi noms i cognoms. Entesos? Doncs, comença la festa!

12 comentarios:

Anónimo dijo...

VISÈKIMÉ:
A mi si eixe dia els meus caps no em fan currar apunteu-me el primer. Fins i tot m'oferisc per a fer d'"hostessa".
Però anem a veure, si es fan les coses que s'hi facen bé, per tant, res de paella tipus manifa i entrepans "populars".
Així que "I Congrés comarcal de Tirafotedors i tirafotedores"
El programa podria ser algo així:
-Recepció i "tentenpié" per part dels caps de l'empresa.
-Repartir el material.
-Xarrada preàpat
-Paella "para todos"
-Vins i licors
-Repartiments d'accions del blog (caldrà fer un llistat per si no hi ha per a tots),si preferiu stock options parleu directament amb Enric.
Aquest programa pot sofrir algunes xicotetes variacions i dedicar el dia simplemenT a allò que ens vinga en gana.
Confirmeu dia i hora, que jo tinc l'agenda una mica apretada,com sabeu me case i eixes coses.

Anónimo dijo...

Hola! crec que sóc la primera telefotadora que dóna senyals de vida escrita. Ja anava seguint-vos les passes...( i els desficacis) però...a la paella, i si està feta per Don Giussepe, no em puc resistir.
A mi apunteu-me la segona i que conste que no vull fer d'hostessa, sinó de convidada de pedra granítica, que a això de "jugar a dinarets" ho faig tots els dies.
Telefotadora 1a

Anónimo dijo...

Visékimè, mira a vore si a l'altra ens dones d'alta amb un nom més senzillet...perquè a la primera cullerada, una mosca. No sóc telefotadora sinó tirafotedora. La identitat és molt important en aquestos casos!
Ha! i açò enganxa!
Tirafotedora 1a

Lletra dijo...

A la taula i al llit, al primer crit. M'apunte, clar. Tan sols, un problema. A veure com us ho explique: ara mateix porte els pinyos falcats a la "remanguillé", és a dir, provisionals, repuntats i afixats amb cola de fuster. O siga, que si li vente mos a alguna cuixeta de conill igual em quede a la descoberta. Pregunta i facileta. Podeu esperar un poc de temps? A veure: us ho confirme dimarts, a la nit. O això, o em porteu un minipímer i a Roma a per totes.

Anónimo dijo...

Jo m'apuntaria, ejm, ejm, pero em fa un poc de vergonyetes descobrir qui soc. Vos sembla bé que m'apunte l'última? Compteu amb mi.

Anónimo dijo...

Nota del staff de TIRANT A FOTRE

Degut a raons de força major i altres estropicis dentals, la paella haurà de postposar-se fins que un dels membres de la nostra societat supere les proves de mastegar i rossegar aliments de consistència diversa.
Ja us avisarem amb el temps suficient perquè pugueu assistir.

Anónimo dijo...

Paella a la minipimer... sona molt guiri, no? Jo hi vull anar, però mantenint l'anonimato. Quan vegeu arribar un xoto amb un diari del dia amb dos forats a la coberta, sóc jo. Feu-vos els despistats, que vaig d'incògnit.

Anónimo dijo...

VISÈKIMÉ:
Estimats camarades (que no camarases que eixe és uno que curra amb mi)tirafotedors.
La paella tirà avant, esperarem a que Enric tinga a ple rendiment la ferramenta masticatòria però "habemus paellam".
Així que prepareu un forat en la vostra atapeïda agenda que cap a finals d'abril tindrà lloc el dinarot. Així celebrarem el 25 d'abril i el dia del treballador tot plegat.
Us mantindrem informats, ho hi haurà limitació d'edat, ni discriminació per motius de sexe, religió o raça (rotllo constitucional no siga que el jutge Grande Marlaska ens empresone).
Us mantindrem informats.

Lletra dijo...

Perfecte! L'home que tracta de fer-me persona amb els pinyos nous m'acaba de dir que el 23 de març acabarà de traure'm la pasta i em deixarà més eixut que l'espart. O siga, que la cosa va de cine. A partir del 23, quan us vinga bé. Visèkimè apunta l'abril. Per mi, ideal. Ara, que el gran ajatollah Millo ens diga el dia exacte i comencem a organitzar la cosa.

TdlH dijo...

Jo m'apunte, perô pâ cantar-vos la recepta...

Anónimo dijo...

Va Toni, no et faces el llonguis i vine a la paella. I a les postres, ens cantaràs les Maedeus?

Lletra dijo...

Un pardalet m'ha dit que el senyor Fluixà i la senyora Eugènia s'apunten a la paella. O siga, senyos ajatollah del bloc, vaja marcant el dia d'autos i anem muntant la cos