viernes, 2 de marzo de 2007

Per al iaio feliç i per al blogguer compulsiu


A veure si vosaltres que sou més intel·ligents que jo, s'aclariu amb el que m'explica l'amo i senyor del blog-o bloc-, Tirantalcap. Diu l'home:

Hola, iaios feliços i blogguers compulsius, com va tot? L'altre dia Enric em preguntava com fer això dels enllaços en la barra lateral. Com que explicar-ho per correu electrònic seria una murga llarguísima i un embolic impressionant, un dia que vingueu per ací ho parlem. El que sí que volia dir-vos és que hi ha un parell de pàgines (no sé si les conegueu) que fan com de portal dels blocs, de manera que quan algú penja un apunt al seu bloc, ho fa saber a eixos "portals" i queda enregistrada l'actualització. Com que hi ha tants blocs, molta gent visita aquests dos portals per veure què hi ha de nou, i punxa en l'entrada al bloc que creu que li pot interessar o que ja coneix. Les pàgines són Catapings(www.catapings.cat) i Bitàcoles (www.bitacoles.net). Primer us heu de donar d'alta (algú d'eixes pàgines comprova que la vostra pàgina és en català, etc.) i després heu de fer el que es diu un "ping manual" cada vegada que vulgueu (quan feu una entrada nova). No sé si m'he explicat bé o parle en xinés. En fi, és una bona manera de "publicitar" (gratis et amore) el bloc. Más secretillos en próximas entregas. Salut! JC

I com que jo sóc més fava que manat a fer d'encàrrec, he tractar de seguir els passos indicats. Ha faltat ben poc per a traure'm un ull i trencar-me el ballador de l'anca. A més, això del ping... per a mi que està incomplet, perquè falta el pong i no trobe la paleta ni la la piloteta de cap de les maneres. I no us conte més perquè...Va, col·legues, vosaltres que en sabeu un ou i el rovell de l'altre, llanceu-se a la piscina.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Visèkimé:
Anem a pams,
En primer lloc agrair-li a l’amo i senyor de Tirantalcap la seua predisposició a tirar-nos una maneta, però o utilitza una altra varietat funcional més col·loquial de la llengua o no en pispe una. Ja em passa amb els meus amics quan comencen a parlar-me de giges, memòries Ram, servidors, spywares... jo em plante i els dic: o deixeu de parlar en èlfic o a mi plim!.
En segon lloc sembla que Enric dins del PEEC (Pla Estratègic d’Expansió Corporartiva) que ha iniciat aquest blog està interessat a oferir millors serveis als nostres penitents lectors (hi ha gent que va a manis del PP, altres que escolten la COPE...cadascú es fustiga com vol) com és el cap a mi perfecte que ja se sap que qui és amo governa. Tanmateix considere que jo l’únic portal altruista que conec és el de Betlem i si m’he de decidir entre el de bitacoles.net (sembla una marca de refresc de Cola que es ven al Consum) i el de cataplins.cat (a aquest li sobren els comentaris) o tinc ben clar. El de cataplins està en català i a més fomenta l’esport de la raqueta, encara que jo més que del tennis de taula sóc més de l’esquaix.
Per últim, en cas de no sortir-nos-en no hem de dubtar a seguir els consells d’Enric: a fer la mà la raqueta i el ping-pong. Nosaltres som com el Koala cibernètic (eixe del Corral i del rock rural de lomo ancho) i damunt de poble menut, així que no se’ns pot demanar meravelles ni focs d’artifici. Solució: tots a la piscina a posar-se a remulla que amb aquest oratge ens vindrà perfecte.

Tirant al cap dijo...

Ara va i li diuen "cataplins"... Sou de por! Per a una coseta que sé i resulta que no m'entén ningú. Com per explicar-vos això dels enllaços a les barres laterals, que quasi no entenc ni jo mateix!!!
Si és que és convertir-se en iaios i tot va a una... Ala, a fer biberons i canviar bolquers.

Anónimo dijo...

Està clar: haurem de decidir un meeting point.

Anónimo dijo...

[url=http://kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - שירות חדרים אנו מציעים שירותי אירוח מגוונים גם יש במקום שירות חדרים הכולל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]סעודות רומנטיות[/url] במחירים מיוחדים אשר מוגשות ישירות לחדרכם!

לפרטים נוספים אנא לפנות לעמוד המלון - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]