sábado, 8 de diciembre de 2007

Good morning Vietnam!

Valencia, el Vietnam de De la Vega (Levante-EMV)

Seguisc amb certa estupefacció l’operació d’”acoso y derribo” a què està sent sotmesa l’actual vicepresidenta del Govern per part del partit popular valencià.

I clar, encara li passa poc, com se li ocorre al partit socialista presentar una candidata per València sense demanar permís (pur formalisme) o tan sols consultar als “populars”?.


Sembla que en Madrid no saben que tot allò que es fa i des fa a la nostra Comunitat ha d’estar supeditat als designis de Camps, Fabra & cia.

I ara han d’acomplir penitència en forma d’assetjament mediàtic i menyspreu institucional. Atac i contraatac perpetrat pel mateix bàndol que utilitza les institucions que controla com a punta de llança i Canal 9 (òrgan de propaganda finançat per tots els valencians) com a contundent ariet d’hipnosi col·lectiva.

Ara, que ben mirat, que el PP munte amb còlera és un bon símptoma. Demostra que els socialistes han encertat al bell mig de la diana en la seua tria, ni que haja sigut de forma casual. Només cal recordar que a l’insigne Pla no es molestaven ni a criticar-lo, ja que pensaven que amb la política d’autoanul·lació que l’exdirigent del PSPV practicava ja hi havia de sobra.

És a dir, si ara els populars es troben com a formiguetes excitades quan oloren un perill imminent és que almenys intueixen algun tipus de perill.

De totes formes allò que resulta més cridaner de tot aquest assumpte que ha portat a perdre les formes al govern valencià en repetides ocasions en les últimes setmanes són els motius que esgrimeixen per a foragitar la candidata socialista:

En primer lloc argumentaren que no es tractava d’una candidata valenciana. Aquest fet importa “tres pepinos” i més tenint en compte que els dos darrers presidents de la Comunitat eren un manxego i l’altre murcià i que per a més “inri” més de la meitat dels diputat a la cambra autonòmica per part del PP han nascut fora del País Valencià.

En segon lloc se l’acusà d’haver sigut l’autora amb la seua signatura de la supressió del decret que anul·lava el transvasament de l’Ebre. Però si a hores d’ara ni el mateix PP sembla estar-hi d’acords en aquest tema, i el suport o no a aquest projecte hídric va a rotgles i segons cap on bufe el vent!
El PP también evita reclamar el trasvase del Ebro en el Senado (El País)

Ara per últim, la maquinaria popular aporta dues noves “causes” contra De la Vega.
Per un costat el seu recent empadronament a Beneixida que consideren il·legal. Doncs bé, no només ara reculen i afirmen que no importa ja que després d’haver realitzat les investigacions pertinents, resulta que és totalment legal.
Rambla dice que el empadronamiento de De la Vega no tiene trascendencia y rechaza ir al fiscal (Levante-EMV)

Llàstima!, com poden fallar en aquest assumpte tots uns especialistes en empadronaments ficticis! Cal recordar que el fiscal encara investiga un fum d’empadronaments sospitosos en poblacions de Castelló on guanyà el PP en les últimes eleccions locals.

Per una altra banda, i aquesta és la més grossa, han amollat el “globus sonda” d’un possible requalificació il·legal realitzada per la família de De la Vega al terme de Beneixida. Per a fer-se creus!, però no deien que la vicepresidenta no tenia cap vincle amb aquesta població riberenca! i ja posats, com gosen esmentar el tema dels “pelotazos” urbanístics els dirigents del PP quan en aquesta matèria han obtingut repetidament un “cum laude”. És com a cal penjat anomenar-hi les cordes...


VK

1 comentario:

Anónimo dijo...

Genial, ben armat, ben documentat i molt ben argumentat. Una llàstima que la gent no conega els teus articles o no els conega tota la gent que caldria que els coneguera.
L'home del carreró