lunes, 10 de diciembre de 2007


Em preocupa el tema i molt. És un símptoma més del tarannà de la gent que ens governa; però, tot i això, em preocupa bastant més els comentaris d'alguna gent en assabentar-se del fet. En llegir-los, us ho promet, m'ha entrat un calfred i m'ha fet pensar en les conseqüències que pot comportar tot açò. Us en pose uns quants per tal que comproveu per on van els tirs:
1) Por fin, ya era hora de que se acabara esa vergüenza. Ahora los catalanistas podrán irse a Cataluña y ponerse morados de hablar como les gusta: digui, digui, robi, robi, trinqui, trinqui
2) ME PARECE MUY QUE CIERREN LA CONEXION DE TV3 ES UNA CADENA ANTI ESPAÑOLA, LA DEBERIAN CERRAR EN SU TOTALIDAD, NO HACE MAS QUE ALIMENTAR A LOS NACIONALISMOS, ADEMAS LO TIENEN MUY FACIL ESTOS GUARROS..SI NO QUIEREN ESPAÑA QUE SE VAYAN DE AQUI, PUEDEN HABLAR CON EL REY DE MARRUECOS Y QUE LES DEJEN UN BUEN PEDAZO DE DESIERTO..ESTOS SELLEVAN MUY BIEN CON LOS MOROS.. SALUDOS.
3) !Ya era hora hombre!. El imperio catalán ya tiene alguien que no se baja los pantalones como el rojerío vario y polloso que abunda por aquí.
4) Me pareix molt bè. Fora catalans!
Hauran pensat els polítics en les conseqüències? O tan sols els interessa provocar, crispar, enfrontar la gent per tal d'aconseguir un grapat més de vots? Lamentable.

No hay comentarios: