miércoles, 2 de mayo de 2007

entrada nº 100 (i no d'una autopista)

Estem indubtablement en una setmana d’efemèrides.

Ens trobem immersos en plena commemoració dels 300 anys de la Batalla d’Almansa.
Aquesta setmana també es recorda que ara fa 200 anys (el 1807) va desaparèixer el regne d’Etrúria, que tot siga dit, tingué una efímera vida.
I hui, precisament hui, i amb aquesta mateixa entrada, celebrem el primer centenari d’aquest blog. JA N’HEM FET 100. Mira, igualet, igualet que el Barça fa uns anys.

Per tal de festejar-ho què millor que seguir ampliant aquest espai d’intercanvi de pensaments, més o menys seriosos, aquesta àgora riberenca, amb noves entrades que retraten aspectes de la fructífera actualitat sociopolíticocultural de la nostra comarca i del nostre País.

Primera notícia.
La Junta veta «Ja en tenim prou» en locales municipales y la Universitat
Dice que es un acto electoral que la ley sólo permite a partidos . Autoriza las vallas de Sanidad alegando que Madrid revocó la suspensión de los anuncios de TVV

Després de nombrosos manifests, actes de protesta i tancaments per part dels representants del sector audiovisual valencià el Consell ha decidit fer-los cas.
Per explicitar aquest nou canvi de rumb en les relacions amb el cinema en valencià, el Govern de Camps s’ha implicat en primer persona en la realització, producció i posterior difusió del documental “Ja en tenim prou”.
Les diferents Conselleries s’han encarregat de dotar d’argument el film col·lectiu i la Junta Electoral ha tirat una maneta en la seua promoció decidint censurar la cinta. Mesura que com tot el món sap assegura l’èxit i una àmplia repercussió del producte cultural censurat.

Segona notícia
El gerente del hospital de la Ribera justifica que va en la lista del PP de Sueca para hacer frente al tripartito
De Rosa dice que el Compromís «es un batiburrillo de comunistas, catalanistas y republicanos»
Almenys el senyor De Rosa no tindrà cap problema amb les llistes d’espera del seu propi hospital a l’hora de rebre el tractament adequat en la planta especialitzada en deliris, paranoies, al·lucinacions i altres trastorns comPPulsius.

Tercer i última

Los partidos de Alzira reclutan candidatos en las fallas
Ja, i després resulta que quan eixen elegits tothom els insulta: que si ninots, estan tots cremats, menuda petarda, tots a la foguera...

visèkimé



PS. Possiblement aquesta entrada centenària hauria d'haver estat signada per algun dels meus dos caps. Espere em disculpen aquesta gosadia i que l'entenguen com el que és, un humil reconeixement a la seua mervallosa tasca com a creadors d'històries que em premetem ser una mica més feliç

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Et signe l'entrada, VK. i espere disposar d'una miqueta de temps per tal d'intentar crear alguna entrada que siga tan bona com les teues. Salut! Ah! Això del xoto malaio de Sueca és veritat? Vaja justificació, no? Em recorda un poc allò de la confabulación judeo-masónica...

L'home del carreró

Anónimo dijo...

M'han agradat les 3 noticies. En especial la darrera, on la unió del mon faller i la dreta m'aborrona de dalt a baix.
I el millor de tot: la frase final.
Salut.

Anónimo dijo...

Llarga vida al BLOC i llarga i preclara vida per aquell que el manté i n'ha esdevingut cos i ànima. Si és veritat allò que "la tierra es de quien la trabaja", VISÈKIMÉ té més fanecades(no de MAO, precisament) que ningú en aquesta parcel·la de llibertat col·lectiva.

Anónimo dijo...

Per al·lusions... diré que VK encara que és de la penya “NONTINCPROU” pot vindre a la “FANECAES DE MAO” quan vulga.

Man***