sábado, 26 de mayo de 2007

REFLEXIÓ, A ESTES HORES?



La foto que il·lustra aquest post presenta els amiguets Plató i Aristòtils a l'entrada d'un col·legi electoral a Atenes, disposats a votar. El missatge de Plató sembla ben clar: "Voteu amb coneixement. Només un vot ens salvarà del desastre que anuncia l'oracle. Però sobretot, recordeu els fariseus propagadors de l'apocalipsi que encara no han aconseguit presentar-se davant de vosaltres amb la conciència i les mans netes. O, el que és igual, els gestors de Gescartera, Irak,Prestige, Yack-42, Terra Mítica, Atocha 11-M, teories conspiratòries i altres crispacions incontrolades... I això, per no parlar de l'urbanisme destructor i especulador que inspiren personatges amb vidres negres i mirada oculta. O, el que és el mateix: personatges tan sinistres com aquell que confessà : "Si me he metido en política és para forrarme." Aristòtil també sembla tindre-ho clar.

Així, doncs, imiteu els savis i no feu l'haca o es passareu quatre anys més en el lado oscuro, fins que un matí a l'eixir de casa us veureu embestits per un bòlid de F-!.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

I després de la reflexió què?
Continuarà en el poder el Pobles Platonians (PP)aplicant la seua política d'esdeveniments mediàtics amb l'únic objectiu de convertir Atenes en una nova Terra Mítica ?

Es produïrà un canvi al capdavant de la república helena i el Polis Socràtiques de l'Orient d'Europa (PSOE)abastarà el govern?

Què passarà amb Compromís per l'Hèl·lades, aconsegirà aglutinar i mobilitzar l'electorat adormiscat d'esquerres i quin paper jugarà en una hipotètica coalició amb el PSOE?

En només 24 hores eixirem de dubtes; fins aleshores caldrà recercar la protecció dels déus i segons sembla (i tot resta igual) caldrà continuar recercant-la amb més motiu.

Anónimo dijo...

Hi ha solucions draconianes (és a dir, pròpies del Sánchez Dragó): "si continua Zapatero, me exilio". O la d'un amic de l'altre costat del lado oscuro: "Si tornen a guanyar, em compre una caseta a l'altre costat del Sènia". Ací, amics, mentre el canal 9 estiga en les seues mans, la cosa està xunga. La gent sol creure's el que veu a la tele i el que es veu a la tele...De tota manera, en 24 hores la solució.