miércoles, 9 de mayo de 2007

ALGEMESÍ, CIUTAT SALUDABLE

Levante- EMV. Dimarts, 8 de maig. Secció La Ribera:
"El Ayuntamiento de Algemesí aporta 100.000 euros para financiar el nuevo órgano parroquial"

El Doctor Girbés Ferrer cap de la Unitat de Cardiologia de l’Hospital de la Ribera encarregat de l’operació ha afirmat a aquest blog:

" Era tot un repte portar a bon port el trasplantament de l’òrgan més car de la història. Sense cap dubte es tracta d’un bon exemplar de cor, jove, sa i que bombeja la sang de forma enèrgica i a bon ritme. Esperem que el pacient assimile amb èxit el nou òrgan i que en poques setmanes puga desenvolupar una vida completament normal.

Aprofite l’oportunitat que em doneu per agrair al Consistori algemesinenc l’important esforç econòmic realitzar per tal d’adquirir aquest múscul de primera categoria, inversió que per una altra banda no ens estranya, ja que la Corporació riberenca sempre s’ha distingit per prioritzar la salut i el benestar físic dels seus parroquians".
visèkimé

Per cert, pel seu valor periodístic us oferisc un article d'opinió publicat al diari EL PAÍS amb què he ensospegat fa uns moments:

ETIMOLOGÍA DEL APELLIDO AZNAR
Según la obra Ensayo histórico, etimológico y filológico sobre los apellidos castellanos de don José Godoy Alcántara, Madrid, 1881, el apellido Aznar proviene de asinarius, palabra que en latín designaba al criador de asnos, o bien al guía o conductor de estos inteligentes animales.
Renuncio, por demasiado fácil, a poner en relación esta noticia erudita con acontecimientos recientes.
M'he quedat bocabadat. I després resulta que açò és la premsa seriosa, però si han acabat per copiar-nos l'estil!. Sembla que el Tirafotisme s'estén. Visca!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Així que asinarius, eh? No m'extranya gens ni miqueta.

L'home del carreró

Anónimo dijo...

No és Ànsar?
Man***

Anónimo dijo...

Ja li ho ha dit Bono, ja: "Si bebes, no hables" Més clar, aigua!

L'HOME DEL CARRER