domingo, 29 de abril de 2007

Maulets 2 - Botiflers 0


Trescientos manifestantes evitan que corten TV3
La concentración convocada por Acció Cultural en el alto de la Serra Carrasqueta, en Xixona, en contra del corte de la señal de TV3 reunió a unas trescientas personas, algunas de las cuales bloquearon la puerta de entrada al repetidor y evitaron así que los técnicos, poli­cías autonómicos y guardia civil entraran a precintar las instalaciones. La protesta reunió a dirigentes políticos de la izquierda y entidades cívicas.

1-0. Minut 7 de la primera part. Atac a la desesperada de l’equip del Consell. Paradó intextremis del porter que inicia un ràpid contracolp que culmina amb un gran remat amb l’esquerra del davanter valencià. Gran acció (cultural) del combinat local que s’avança en el marcador.

2-0. Minut 85 de la segona part. Contra tot pronòstic, l’equip valencià es refà del domini forani que intentava igualar el partit amb una pilotada llarga que sorprén la desfensa afrancesada i que es rematada en el segon pal per l’ariet austriac Carles “l’arxiduc”. La defensa gal·la ha pecat d’un excés de passivitat i confiança en les pròpies possibilitats i en l’aparent debilitat de l’equip rival. L’estat del camp fet malbé per l’intensa pluja caiguda no ha permés a l’equip de la flor de lis desplegar el joc a què té acostumat als seus seguidors.

Ho anuncia hui mateix Levante-emv
Felipe V no gana en Almansa 300 años después
El ejército de Felipe V se quedó ayer sin poder ganar la Batalla de Almansa. Una intensa tromba de agua que se desencadenó cuando sus hombres ya estaban luchando cuerpo a cuerpo contra las huestes del archiduque Carlos de Austria obligó a suspender la contienda.

Doncs sembla que no està tot perdut. Futbol és futbol.
visèkimé

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ié, Vicent! M'han dit que t'has fet internacional i que, fins i tot, parlen de tu a la fira del llibre? Qui m'ho ha contat? Home! Un dels que ho han escoltat...

L'home del carreró