viernes, 22 de diciembre de 2006

III Trobada d’Escriptors de la Ribera







Seguint amb la tradició, l’amic Josep Lozano convoca l’aplec que cada any reuneix un bon grapat d’escriptors de la nostra comarca. Les escriptores, evidentment, també estan convocades, però, ai las! no solen acudir (i mira que n’hi ha d’escriptors guapets!). El primer encontre va ser a Cullera, amb visites al castell i a l’estany, i l’any passat va ser a Benifaió, amb visita guiada a les torres i explicacions magnífiques i ben documentades. En aquesta ocasió, la trobada serà a l’Alcúdia. La data, com també és tradicional, serà a primers de febrer, concretament el dia 3, dissabte, festivitat de sant Blai. El programa previst començaria amb una visita a la Casa de la Cultura —cúpula i obra pictòrica i escultòrica de M. Boix—, visita a la masia de la Casa dels Frares —edificació del segle XVII, propietat de la família de l’escriptor falangista Samuel Ros—, visita a l’Hort de Manus —construcció del segle XV rehabilitada—, dinar al restaurant del poliesportiu i, si ens queden forces i ganes, visita a una zona recuperada del riu Magre. La convocatòria, tornem a dir-ho, és oberta a totes les escriptores i escriptors.

4 comentarios:

Lletra dijo...

Oido barra! Ara que córrega la veu.

Anónimo dijo...

Ho sap, l'amic Lozano, que ja ens anunciem per internete?? (per què coll... em subratlla internete?? Una abraçada a tots dos.

Àlan Greus

Josep Millo & Enric Lluch dijo...

Afirmatiu,Àlan: JLL sap d'aquesta convocatòria per l'"urbi et orbi" cibernètic. A més de notificar-li l'existència del blog -o bloc?- el vaig animar a participar-hi. Però de moment l'home té altres preocupacions més importants que reclamen la seua atenció.
Enguany també li has fet una foto a Júlia Lluna?
Salut i records a la family.

Anónimo dijo...

Millo i Lluch, Yunna només.