viernes, 16 de noviembre de 2007

Minuts d'or

Mentre navegue una mica desorientat per la xarxa entropesse amb les dades d’audiència televisiva d’ahir dijous. Sota l’epígraf “Minutos de oro” s’enumeren els programes televisius que comptaren amb una favor majoritari de l'audiència. També apareix la cadena a què pertanyen, el minut més vist i el nombre aproximat d’espectadors.
1.
Escenas de matrimonio (Tele 5) 22:14 h. Espectadores: 6.722.000
2.
Cuéntame como paso (TVE) 22:41 h. Espectadores: 5.350.000
3.
Gran hermano (Tele 5) 23:20 h. Espectadores: 5.220.000

Crec que no fa falta ser cap analista ni cap especialista en estudis sociològics per a extraure a simple vista uns titulars ben cridaners d’aquestes dades.

Desconec l’audiència que va obtenir l’entrevista que Buenafuente li féu anit a Zapatero, però m’imagine que la seguírem, tres o quatre més i jo. Independentment de la teua sintonia amb el President del govern sempre és un exercici d’higiene mental escoltar les seues respostes a les preguntes d’un periodista tan poc “convencional”.

Ho dic perquè aquestes preferències televisives també son conegudes i interpretades pels partits. Per tant no ens hauríem d’estranyar en contemplar determinades declaracions o actuacions polítiques aparentment excessivament histriòniques o sobreactuades. Els polítics com els actors es deuen al seu públic i bé que ho saben. Encara ens passa poc.
VK

No hay comentarios: